reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa SELÇUK EFES HABERLERİ 20 A?ustos 2014, 09:48 1149 Görüntüleme

Belediye Kreşi Yeni Yüzü İle Eğitime Başladı

reklam
reklam

Selçuk Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakımevi yeni uzman öğretmen kadrosu ve yenilenen binası ile 20 Ağustos Çarşamba günü 2014-2015 yılı eğitimine başladı.

İngilizce, bale, denge hareket, seramik, müzik, fen bilim ve doğa, drama, halk oyunları ve satranç dersleri ile minik öğrencilere eğitim verecek olan Selçuk Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakımevi, yenilenen eğitim süreci,  mobilyaları ve oyuncakları ile öğrencilerine kaliteli eğitim vermeye devam edecek.

Atacakları her adıma insani değerler çerçevesinde deneyimleri, öğrendikleri ve duyguları ile kendileri karar verebilen, çocuksu değerlerini yitirmeden büyüyecek çocuklar yetiştirmek ve Selçuk’ta yaşayan okul öncesi dönemdeki tüm çocuklara bilimsel temelli ve kaliteli bir okul öncesi eğitim ulaştırmak istediklerini dile getiren Selçuk Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Özgül Karaalioğlu Yavuz “ Belediyemizin kreşi yaklaşık bir aydır tadilatta. Mobilyalarımızı ve oyuncaklarımızı yeniledik. Minik öğrencilerimizin sağlığı bizim için çok önemli. Bu nedenle de antialerjik mobilyalar ve oyun halıları tercih ettik. Bunun dışında bir odamızı da seramik dersi için düzenledik.  Minik  öğrencilerimizin bahçede keyifli vakit geçirmesi için ise bahçe düzenlemesini de tamamladık. Kreşimiz yeni  yüzü ve yeni  eğitim sistemi ile  öğrencilerimize daha kaliteli bir eğitim verecek.   Alanında uzman öğretmenleri ise kadromuza dahil ederek eğitim kalitemizi arttırma yolunda ilerledik. Öğrencilerimize başarılı güzelliklerle dolu bir eğitim  yılı diliyorum” dedi

 

Bu haber 1149 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım