reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa SELÇUK EFES HABERLERİ 16 A?ustos 2014, 15:28 1178 Görüntüleme

46. Festival için Selçukun temsilcileri bir arada

reklam
reklam

Selçuk Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nden sorumlu Başkan Yardımcısı Bülent Cinel ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü 8 Eylül Kurtuluş Şenliği ve 46. Selçuk – Efes Festivali için Sivil Toplum Kuruluşları ve Meslek Odaları ile bir araya gelerek katılımcıların festival için beklenti ve önerilerini aldı.

Demokratik katılım anlayışı ile yola çıkan Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı  46. Selçuk – Efes  Festivali için  Selçuk’un temsilcileri ile bir araya gelinmesi gerektiğinin altını çizdi. Bunun üzerine Selçuk Kültür ve Sosyal İşlerden sorumlu Başkan Yardımcısı Bülent Cinel ve  Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü personeli ilk olarak Spor kulüpleri, Sivil Toplum Kuruluşları ve ardından Meslek Odaları ile   toplantı yaparak kuruluşların önerilerini dinledi. 

Toplantının çok verimli geçtiğini dile getiren Başkan Yardımcısı  Bülent  Cinel  “8 Eylül tarihinde gerçekleşecek Kurtuluş Şenliği ve 9 -10-11-12 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek Selçuk –Efes Festivali için sivil toplum kuruluşları ve meslek odaları ile bir araya gelerek bir beyin fırtınası toplantısı yaptık.  Festivalin logosundan, standlarda yer alması istenilen ürünlere kadar bir çok konu hakkında konuştuk.  Selçuk’ta öne çıkarılması istenilen değerleri  masaya yatırdık ve ortak bir kararda buluştuk. Katılımcılar da  düzenlediğimiz bu toplantıdan dolayı bizlere teşekkür ederek fikirlerine değer verilmesinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdi. Bizler için en önemli kavram yönetişim. Kentimizi tüm paydaşlarımız ve vatandaşlarımız ile yönetmek bizim önceliğimizdir” dedi.

Bu haber 1178 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım