reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa SELÇUK EFES HABERLERİ 22 Haziran 2014, 14:11 1078 Görüntüleme

Başkan Bakıcı Halk Gününde Vatandaşların Sorunlarını Dinledi

reklam
reklam

Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı Halk Günleri adı altında düzenlediği toplantıda halkın isteklerini dinleyerek vatandaşların sorularına cevap verdi.

Başkan Bakıcı ilçe halkının sorunlarını yakından takip edebilmek, vatandaşların istek ve belediyeden beklentilerini birebir dinlemek için halkla bir araya geldi.  Selçuk Belediyesi Ahmet Taner Kışlalı salonunda gerçekleşen toplantıda birçok vatandaş isteklerde bulundu. Genel olarak işsizlik, alt geçit, temizlik, park sorunu ve Selçuk’ta sosyal ve sanatsal aktivitelerin artırılması ile ilgili konular konuşuldu.  Başkan Yardımcılarının ve daire amirlerinin katıldığı toplantıda vatandaşların sorunlarına yönelik ilgili birim amiri tarafından sorunlar çözülmek üzere notlar alındı.

Özel olarak görüşmek isteyen vatandaşlarla da tek tek ilgilenen Başkan Bakıcı “ Bizde demokratik yaklaşım esastır. Kentimizin sorunlarını birlikte çözeceğiz.  Vatandaşlarımızın istekleri önceliğimizdir.  Yapılan bu toplantılar sayesinde hizmet kalitemizi en yüksek noktaya taşıyacağız.  Hızlı ve net çözüm için tüm belediye personeli olarak hepimiz gayret göstermek zorundayız. Bugün başlattığımız halk günlerini bundan böyle her hafta gerçekleştireceğiz. Hemşehrilerim bu toplantılarla katılımcı yönetim anlayışımızın paydaşı olacaktır. Bu nedenle istek ve sorunlarını aktarmak isteyen vatandaşlarımızı, her Perşembe Saat: 14:00 ile 17:00 arasında Belediye binasının birinci katında bulunan Ahmet Taner Kışlalı Salonu’na bekliyoruz” dedi.

Bu haber 1078 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım