reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa SELÇUK EFES HABERLERİ 18 Haziran 2014, 13:06 1022 Görüntüleme

Sabahattin İzcioğlu Hakaret Davasını Kazandı

reklam
reklam

Seçim öncesi, Sabahattin İzcioğlu’nun yazısına Sedat Yolcunun facebook adresinden hakaret içeren yazılar yazdığı iddiasıyla davacı olan Sabahattin İzcioğlu’nun açtığı dava sonuçlandı.

12 Haziran 2014 tarihinde Sulh Ceza mahkemesinde görülen davada, Sabahattin İzcioğlu’nun iddia ettiği hakaret içeren yazıyı kendisinin yazdığını kabul eden Sedat Yolcu, savunmasında; Herhangi bir art niyet içermeden bu yazıları yazdığını ifade ederek, suçlamayı bu hali ile kabul ettiğini ve de Sabahattin İzcioğlu’ndan özür dilediğini ifade etti. Bunun üzerine, söz alan S. İzcioğlu, Sedat Yolcu’nun sürekli bu tür içerikli yazılar yazdığını bu nedenle şikâyetinin devam ettiğini söyleyerek davasını geri çekmedi. Yazıda hakaret içeren ifadeler bulan dava hâkimi, Sedat Yolcuyu 7400 T,L lira para cezası ile cezalandırılıp, bir haftalık süre içinde temyiz hakkı vererek davayı sona erdirdi.   

HABER: Mehmet Uyaroğlu

Bu haber 1022 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım