reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa SELÇUK EFES HABERLERİ 11 Haziran 2014, 14:16 1122 Görüntüleme

Çipli ve Ünsal Ailelerinin En Mutlu Günü

reklam
reklam

Selçuk belediyesi çalışanlarından Sercan Çipli ve Gülçin Ünsal, Cerithan Restaurantta düzenlenen düğün töreniyle dünya evine girdiler.

Çok sayıda davetlinin katıldığı gecede, Selçuk belediye Başkanı Dr.Dahi Zeynel BAKICI’da eşiyle birlikte, personeli olan genç çifti yalnız bırakmadı. Genç çiftin nikâhını da kıyan Başkan Zeynel BAKICI, gençlere ömür boyu mutluklar diledi.

Genç çiftin şahitleri arasında olan eski Urla belediye başkanı Selçuk KARAOSMANOĞLU’da, gençleri tebrik ederek mutluklar diledi. Gecede Ses sanatçısı Çetin ÇINAR’IN söylediği nostaljik şarkılar ve Türk sanat müziği eserleri davetliler tarafından büyük beğeni topladı. Gecenin ilerleyen saatlerinde ise Engin KAÇER ve Mustafa SUBAŞI'nın birlikte söyledikleri birbirinden güzel şarkılarla, davetliler geç saatlere kadar gecenin tadını çıkardılar.

         Bizlerde Selçuk haber olarak, genç çifte bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz...

 

Bu haber 1122 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım