reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa SELÇUK EFES HABERLERİ 26 Mayys 2014, 11:30 1157 Görüntüleme

SELÇUK RUMELİ GÖÇMENLERİNDEN BAHAR ŞENLİĞİ

reklam
reklam

SELÇUK RUMELİ GÖÇMENLERİNDEN BAHAR ŞENLİĞİ

         Selçuk Rumeli Göçmenleri Dayanışma Derneği Yöneticileri bu yıl ikincisini yapacakları ‘‘Rumeli Göçmenleri Bahar Şenliği’’ etkinliği için hazırlıklarını tamamladı. Şenlik hakkında bilgi veren dernek başkanı ALİ AKYÜZ ‘‘Bu yıl 25 Mayıs 2014 Pazar günü yapmayı planladığımız Bahar Şenliğimizi Manisa-Soma’da 13 Mayıs 2014 Salı günü meydana gelen elim olay nedeniyle 1 Haziran 2014 Pazar gününe erteledik. Bizleri ulusça derinden yaralayan bu olayda hayatını kaybeden emekçi kardeşlerimize Allahtan rahmet, yaralılara acil şifalar, geride kalan yakınlarına da Allahtan sabırlar diliyoruz. İnşallah bundan sonraki süreçlerde gerekli tedbirlerin alınarak bu tür vakaların tekrar yaşanmamasını temenni ederiz.

           Selçuk-Pamucak-Segaş tesislerinde 1 Haziran 2014 Pazar günü yapacağımız ‘‘Bahar Şenliğinde’’ dernek üyelerimiz arasındaki kaynaşma ve dayanışmanın arttırılması, birlik ve beraberliğin sağlanması için geçtiğimiz yıl ilkini düzenlediğimiz Bahar Şenliğinin bu yıl da ikincisinin hazırlıklarını bitirdik. Geleneksel hale getirmeyi planladığımız şenliğimizde bu yıl göçmen sanatçılarımız Harun GÜRBÜZ ve Sevim KAHYA katılacaklar. Ayrıca Göçmen Bandoları eşlinde ve folklor grubunun coşkusuyla birlikte piknik havasında geçmesini planladığımız şenliğimize tüm Selçuk Halkımız davetlidir."

Dernek Başkanı Ali Akyüz.

Bu haber 1157 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım