reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa SELÇUK EFES HABERLERİ 21 Mayys 2014, 15:05 863 Görüntüleme

Üniversite Adaylarına Seminer

reklam
reklam

Selçuk Belediyesi ‘nin organizasyonluğunda üniversite sınavına girecek öğrenciler Eğitimci Yazar Erdem Timur ile bir araya gelecek.

Kariyer planlama, girişimcilik, Gelecek kaygısı sınav sürecinde stres yönetimi gibi konularda eğitim koçluğu yapan Eğitimci - Yazar Erdem Timur, üniversite sınavlarına hazırlanan  öğrencilere yönelik bilgilendirme ve motivasyon amaçlı seminer verecek.

Eğitimci Yazar Erdem Timur 22 Mayıs Perşembe günü saat 14:00’te  Selçuk Belediyesi Efes Tiyatro Salonu’nda üniversite sınavına hazırlanan öğrenciler ile buluşacak.  “Üniversite yolları taştan bu sınavlar çıkardı beni baştan” adlı kitabın yazarı öğrencilere sınav hakkında bilgiler aktararak bu süreçte motivasyonlarına yönelik öneriler de bulunacak.  Ücretsiz olarak gerçekleştirilecek seminer sayesinde bir çok öğrenci sınav kaygısı ve stresi ile başa çıkmanın yollarını öğrenebilecek.

Bu haber 863 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım