reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa SELÇUK EFES HABERLERİ 15 Mayys 2014, 14:34 860 Görüntüleme

Selçuk Somanın acısını yüreğinde hissetti

reklam
reklam

Soma da yaşanan maden faciası tüm Türkiyeyi olduğu gibi Selçuku da yasa boğdu.

           DİSK, KESK, TTB ve TMMOB’ un tüm Türkiye’de aldığı iş bırakma eylemine katılan personeline destek olan Selçuk Belediye Başkanı Dr. Zeynel Bakıcı “Elde edilecek hiçbir fayda insan yaşamından değerli olamaz” dedi.

          Soma’da yaşanan ve çok sayıda maden işçisinin yaşamını kaybettiği facia ile ilgili DİSK, KESK, TTB ve TMMOB’ un tüm Türkiye’de aldığı iş bırakma eylemine Selçuk Belediyesi personeli de katıldı. Çalışanları ile birlikte Selçuk Belediyesi önünde yapılan eyleme destek veren Selçuk Belediye Başkanı Dr. Zeynel Bakıcı “Artık bu faciaların tekrarlanmamasını istiyoruz. Kime ne görev düşüyorsa bunun önlemini almasını diliyoruz. Bu çağda böyle faciaların artık olmaması gerekir. Bütün çalışmaların, üretimin insan için olduğunu hepimiz biliyoruz.  İnsana yönelik bu çalışmalarda çok daha dikkatli, özenli olunması zorunluluğu vardır. Çalışma hayatında her şey bir tarafa insan bir tarafa. İnsanımıza, çalışanımıza sonsuz değer vermeliyiz. Elde edilecek hiçbir fayda insan yaşamından değerli olamaz. Hiç bir yönetici insan yaşamını es geçen uygulamalar yapmamalı. Gerekli önlemler alınmalı, üst noktada duyarlılık gösterilmeli. Dileğimiz böyle acı olayların ülkemizde ve dünyada bir daha yaşanmamasıdır. Yaşamını kaybeden tüm işçilerimize Allahtan rahmet, yakınlarına baş sağlığı ve Allah’tan sabır diliyoruz.  Geride kalanların acısını paylaşıyoruz. Allah rahmet eylesin” diye konuştu. 


        Başkan Bakıcı’nın konuşmasının ardından tüm Türkiye’de olduğu gibi Selçuk’ta da Soma maden faciasında yaşamını yitiren madenciler için 3 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

 

Bu haber 860 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım