reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa SELÇUK EFES HABERLERİ 12 Mayys 2014, 17:21 1456 Görüntüleme

Gezi Kafe Gazi Kafe oldu

reklam
reklam

Selçuk Belediye Meclisi 2. Oturumunda Selçuk Gezi Kafenin adının Gazi Kafe olarak değiştirilmesine karar verildi.

Selçuk Belediyesi Mayıs ayı meclisi 2. Oturumu yapıldı.  Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’nün gayrimenkul hisse satışı ve imar ve şehircilik müdürlüğü kamulaştırmaya yönelik talepleri İmar, Hukuk ve Plan – Bütçe Komisyonlarından gelen raporlar doğrultusunda oy birliği ile kabul edildiği Selçuk Belediyesi 2013 yılı kesin hesabı da görüşüldü. Hukuk ve Plan – Bütçe Komisyon’undan gelen rapor doğrultusunda Selçuk Belediyesinin 34 milyon 948 bin TL gelir,  48 milyon 618 bin TL gider ile gerçekleşen 2013 yılı bütçe kesin hesap raporu oy çokluğu ile kabul edildi. Selçuk Belediyesi Mayıs ayı meclisi 2. Oturumunda ayrıca 5 Mayıs günü yapılan 1. Oturumda Hukuk ve Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonuna havale edilen Selçuk Gezi Park ve Gezi Kafe’nin isimlerinin Gazi Park ve Gazi Kafe adı verilmesi konusu görüşüldü. AK Parti ve MHP Meclis Gruplarının kabul oyu CHP Meclis Grubunun çekimser oy kullandığı bu isim değişikliği oy çokluğu ile kabul edildi.

14 Mayıs ve Zafer Mahallelerinde yürütülen 1/5000 nazım ve 1/1000 uygulama imar planları revizyonu çalışmalarının sağlıklı ilerlemesi için bitişik nizam yapı adalarında her türlü imar uygulamasının durdurulmasına yönelik madde ise İmar ve Hukuk Komisyonu tarafından rapor hazırlama çalışmaları devam ettiği için haziran meclisine havale edildi.

Bu haber 1456 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım