reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa SELÇUK EFES HABERLERİ 12 Mayys 2014, 17:17 889 Görüntüleme

Başkan Bakıcıdan Anneler Günü Kutlaması

reklam
reklam

Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı Anneler Günü kapsamında Selçuk Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakımevini, Akıncılar Huzurevini ziyaret ederek Cumartesi pazarında da annelere karanfil dağıttı.

Belediye personelinin anneler gününü kutladıktan sonra belediye  kreşini  ziyaret eden Başkan Bakıcı minik öğrencilerin annelerinin ve eğitmenlerinin de  Anneler Gününü kutladı. Öğrencilerin hazırladıkları şarkıları dinleyen Başkan Bakıcı, onları sevgi ile kucaklayarak etkinliğe katılan annelere birer hediye verdi. Başkan Bakıcı “Belediye olarak tüm imkânlarımızla çocuklarımızın yanında olacağız. Ayrıca yeni düzenleme ile mahalleye dönüşen köylere de kreş hizmeti götüreceğiz” dedi.

Sıcak bir atmosferde geçen ziyarette çocukların ve eğitmenlerin taleplerini dinleyen Başkan Bakıcı kreş müdürü Sıdıka Yolcu’dan da bilgi aldı. Çocukların kendisi için büyük önem taşıdığını, Belediyenin tüm imkânları ile çocukların yanında olduğunu ifade eden Başkan Bakıcı öncelikle Selçuk Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakımevini daha üst bir noktaya taşıyacak çalışmalar yapacaklarını söyledi. Başkan Bakıcı ziyarette ayrıca bir de müjde verdi. Yapılan yeni yasal düzenleme ile Selçuk’un mahallesine dönüşen köylere de kreş hizmeti götürüleceğini açıklayan Başkan Bakıcı “Çocuklar toplumumuzun geleceğinin teminatıdır. En iyi yatırım çocuklarımıza yapacağımız yatırımdır. Bu anlamda Selçuk’un her noktasında, belediyemizin tüm imkanları ile çocuklarımız için çalışacağız” diye konuştu.

Başkan Bakıcı’dan annelere kırmızı karanfil

Selçuk Belediye Başkanı Dr. Zeynel Bakıcı eşi Ayşen Bakıcı ile birlikte Cumartesi pazarında tüm annelere ve anne adaylarına kırmızı karanfil dağıtarak iyi dileklerini iletti. Bu gezinti sırasında Pazar esnafı ile de sohbet eden Başkan Bakıcı “Annelerimiz bizim en değerlimizdir. Tüm annelerimizin anneler günü kutlu olsun” dedi.

Başkan Bakıcı’dan anneler gününde Huzurevi’ne ziyaret

Selçuk belediyesi Kültür Müdürlüğünün organizasyonu ile huzurevi sakinlerini eşi Ayşen Bakıcı ile birlikte ziyaret eden ve buradaki annelerin anneler gününü kutlayan Selçuk Belediye Başkanı Dr. Zeynel Bakıcı, bu anlamlı günün sadece bir günde sınırlı kalmamasını diledi.

Başkan Bakıcı, Selçuk'ta çeşitli etkinliklerle kutlanan Anneler Gününü huzur evinde kutladı. Selçuk Belediyesi Kültür Müdürlüğünün organizasyonu ile eşi Ayşen Bakıcı ile Selçuk Belediyesi Akıncılar Huzur Evi sakinlerini ziyaret eden Başkan Bakıcı, buradaki annelere birer çiçek hediye etti. Onlarla bir süre sohbet eden ve onların isteklerini dinleyen Başkan Bakıcı, Anneler gününü bir günde sınırlı kalmaması temennisinde bulundu. Başkan Bakıcı, yaptığı konuşmada; "Aslında bizler tüm annelerimizi sadece Anneler Gününde değil, her zaman hatırlamamız gerektiğini biliyoruz. Bu bilinç her zaman Türk toplumunda var, bizim büyüklerimize karşı sevgimiz, saygımız her zaman üst düzeydedir. Bizler de bu görevimizi en iyi şekilde yerine getirme arzusu içerisindeyiz. Ben öncelikle tüm annelerimizin anneler gününü yürekten kutluyorum ve önümüzdeki süreçte tüm annelerin yanında olacağımızı onların sorunlarını en asgari düzeye çekmek için çaba göstereceğimizi belirtmek istiyorum" diyerek bu organizasyona öncülük eden çalışma arkadaşlarına teşekkür etti.

Selçuk Belediye Başkan Vekili Osman Başterzi'nin de katıldığı etkinlikte karşılıklı sohbet edilip, huzur evinin ihtiyaçları not alındı. Bundan sonra Huzurevi sakinleri ile daha sık birlikte olacaklarını belirten Başterzi; "Bizim hem vatandaş olarak, hem belediye olarak bizden istediğiniz ne olursa olsun her zaman emrinizdeyiz" sözünü verdi.

Huzurevi sakinleri ile birlikte Anneler Gününe özel hazırlanan pastayı kesen Başkan Bakıcı ve eşi Ayşen Bakıcı, rahatsızlığı nedeniyle kutlama etkinliğine katılamayan yaklaşık 10 yıl önce İstanbul'dan Selçuk'a yerleşen ve uzun süredir huzurevinde kalan 78 yaşındaki Meryem Demirkıran'ı kaldığı odada ziyaret etti. İki kızı da yurt dışında olan ve Selçuk'ta herhangi bir yakını bulunmayan 78 yaşındaki Meryem Demirkıran, Başkan Bakıcı ve eşini karşısında görünce onlara sadece sağlık ve mutluk dileklerinde bulundu.

Toplam 19 yaşlının bulunduğu Selçuk Belediyesi Akıncılar Huzur evindeki ihtiyaçlarını Başkan Bakıcı'ya sunan Huzurevi Müdürü Serpil İbri, yapılan bu ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek Başkan Bakıcı ve Eşi Ayşen Bakıcı'ya, ayrıca böyle bir organizasyona öncülük eden Selçuk belediyesi Kültür Müdürlüğüne teşekkür etti.

Bu haber 889 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım