reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa SELÇUK EFES HABERLERİ 12 Mart 2014, 12:50 1143 Görüntüleme

ÜLGÜR KAYBEDECEĞİNİ ANLAYINCA HIRÇINLAŞIYOR.

reklam
reklam

SELÇUK AKP İLÇE BAŞKANI SEMA YEŞİLÇİMEN VEFA ÜLGÜR KAYBEDECEĞİNİ ANLAYINCA HIRÇINLAŞIYOR.

ONUN MALLARININ % 25 İ İLE BİZİM HERŞEYİMİZİ DEĞİŞTİRMEYE HAZIRIM. DEDİ.

Selçuk AKP ilçe başkanı Sema yeşil çimen Vefa ülgürün söylemlerine karşın basın toplantısı düzenleyerek şu açıklamaları yaptı.” Sayın vefa ülgür. 30 Mart yaklaştıkça hırçınlaştı ulu orta konuşmalar yapmaya her şeye çirkin dil uzatmaya başladı. Biz bir yıl önceki aldığımız prensip kararı onun seviyesine düşmeyeceğiz. Ama çirkin karalamalarını da cevapsız bırakmayacağız. Özellikle ailemi ve şahsımı hedef alan çirkin söylemlerde bulunmaya başladı. Bana sultan diye hitap ediyor. Bana ne kadar çirkin söylem üretse de, sokaklarda başım dik geziyorum ve gezerim. Benim belediyeyi yönetmek gibi bir arzum yok. Ben sadece partimin başkanıyım. Partimin kazanması için uğraş veriyorum.

Bu memleketin sultanlara ihtiyacı yok. Şaibesiz dürüst çalışacak olanlara var. Ben söylemlerini kendisine iade ediyorum. 30 Mart yaklaştıkça korkuyor. Korku dağları sardı. Kaybederse 15 yıldır yaşamı belediye ile endeksli. Başka gidecek yeri yok ki. o zaman koruması olmayacak. Biz rakiplerimizle seviyeli rekabet ediyoruz. Öylede devam edeceğiz. Kimse bir nisandan itibaren selçukta beraber yaşayacağımızı unutmasın. her çirkin davranışı kınıyorum.15 yıllık belediye başkanlığı yapan kişiden sükunet ve hassalık bekliyorum.meydanları salonları dolduramayınca endişe ediyor. Saldırgan oluyor. Biz acısını taziyeye gittik. Onu bile siyasi malzeme yaptılar. Selçuku sultan değil. Zeynel bakıcı yönetecek. Selçukluda bunu istiyor. sen istesende istemesende böyle olacak. Senin seviyene düşmeyeceğiz. Ben mal varlığımı burada açıklıyorum. Vefaya da teklifim var. O malvarlığının 25 ini versin ben her şeyimizi vermeye razıyım. Usulsüz mal edinmemiz varsa savcılığa suç duyurusunda bulunsun. Belediyede kaç tane bankamatik elemanı var. Bunlar belediyede bir Dakka çalışmadan maaş alıp siyasi çalışmaları organize ediyorlar mı etmiyorlar mı onu açıklasın.

 Vefa işi bitmiş. Yaşlanmış, yorulmuş bir belediye başkanı. Endişe etmekte haklıdır. Bu kadar dürüst insan belediye arabalarını afişlerle gizleme yaparak siyasi propagandasında kullanırmı. 15 yıldır yattı. Seçime bir ay kala belediyenin eski binalarını boyayıp tadilat yapıp yeni yatırım gibi halka yutturduğunu mu sanıyor. Bir de 15 yılda kaç yurt dışı ziyaret yapıldı. Kaç kişi gittiler. Masrafları kim ödedi. Bunları açıklasın. Pamuk toplama makinesi nerede onuda açıklasın. “ dedi.

DAHA SONRA SELÇUĞA YENİ YAPILACAK HASTANENİN MAKET FOTOGRAFINI GÖSTERDİ.

DHA VEYSEL EROL SELÇUK

Bu haber 1143 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım