reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa SELÇUK EFES HABERLERİ 08 Mart 2014, 10:13 1745 Görüntüleme

ZEYNEL BAKICI EGE TV'DE SELÇUK İLE İLGİLİ PROJELERİNİ ANLATACAK

reklam
reklam

Ak Parti Selçuk Belediye Başkan adayı Dr.Zeynel Bakıcı, Selçukta istihdam sorununu çözecek projelerini EGE TV de Mehmet Ali Denizin sunduğu SİYASETİK programında anlatacak.

Dr.ZEYNEL BAKICI EGE TV'DE SELÇUK İLE İLGİLİ PROJELERİNİ ANLATACAK

Programda merkezi hükümet, Büyükşehir Belediyesi ve yerel kaynaklarla gerçekleştirilecek önemli projeleri açıklayacak. Başta Pamucak Yat Limanı, Efes Meryemana Teleferik Hattı, Efes Antik Limanı, Doğalgaz, Gençlik Kültür ve Sanat Merkezi, Engelsiz Yaşam Merkezi, Yeni Pazaryeri, Yeni Otogar, Açıkhava Müzesi, Yeni Turizm Alanları, alt ve üst geçitler gibi büyük projeleri anlatacak.

Ayrıca Seyir terasları, Kapalı Spor Salonu gibi önemli projeleri de açıklayacak olan Bakıcı, önceki konuşmalarında olduğu gibi Selçuk'un hizmet alabilmesi için kısır çekişmelerden uzak, ilçe halkının yaşam standardının yükseltileceği çalışmalar üzerinde duracak.

22:30'da başlayacak olan SİYASETİK programı yaklaşık 50 dakika sürecek.

Bu haber 1745 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım