reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa SELÇUK EFES HABERLERİ 12 ?ubat 2014, 00:48 1070 Görüntüleme

Başkan Ülgürün Acı Günü

reklam
reklam

Selçuk Belediye Başkanı Hüseyin Vefa Ülgürün babası Güner Ülgür geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti. Ülgürün cenazesine yoğun katılım oldu.

Selçuk Belediye Başkanı Hüseyin Vefa Ülgür’ün babası Güner Ülgür geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti. Ülgür'ün cenazesine yoğun katılım oldu. Dün akşam saatlerinde geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitiren 78 yaşındaki Güner Ülgür'ün cenazesi Selçuk Tahsinağa camiinde kılınan cenaze törenine yoğun bir katılım gösterildi. Törene Ülgür'ün yakınlarının yanı sıra İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Aziz Kocaoğlu, CHP İzmir Milletvekili Musa Çam, CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin, Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur, Belevi Belediye Başkanı Özcan Işık, çevre ilçe belediye başkanları, İzmir'in bazı CHP ilçe Belediye Başkan Adayları, CHP Selçuk İlçe Örgütü, AK Parti Belediye Başkan Adayı Dahi Zeynel Bakıcı, MHP Selçuk Belediye Başkan Adayı Levent Görür, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birlik Başkanı Zekeriya Mutlu, Selçuk Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hayri Güler, İzmir ve Selçuk Ziraat Odaları Başkanı İbrahim Erdallı ve daha birçok sivil toplum kuruluşu, siyasi parti temsilcileri ile Selçuk ve Şirince Köyünden vatandaşlar katıldı. İzmir Valisi Mustafa Toprak Selçuk Belediye Başkanı Vefa Ülgür'ü telefonla arayarak başsağlığı dileklerinde bulundu. Sevenlerini yasa boğan Güner Ülgür'ün cenazesi Tahsinağa Camisinde kılınan öğle namazın ardından vasiyeti üzerine Şirince Köyü mezarlığına defnedildi. Babasının ölümüyle büyük üzüntü yaşayan ve ayakta durmakta zorluk çeken Selçuk Belediye Başkanı H.Vefa Ülgür, taziyeleri Tahsinağa camii önünde ve cenaze töreninden sonra evinde kabul etmeye devam etti. Başkan Ülgür, cenazeye katılan herkese teşekkür etti.

Bu haber 1070 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım