reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa SELÇUK EFES HABERLERİ 30 Ocak 2014, 21:04 1154 Görüntüleme

ADAY DEĞİLİM BELEDİYE BAŞKANIYIM

reklam
reklam

SELÇUK MHP BELEDİYE BAŞKAN ADAYI LEVENT GÖRÜR SERT AÇIKLAMALAR YAPTI.

MHP Selçuk belediye başkan adayı Levent GÖRÜR basın mensuplarıyla Selçuk girişindeki kömürcü tesislerinde kahvaltıda buluştu.

Levent görür yapacaklarını şöyle anlattı “önce “ADAY DEĞİLİM KESİN BELEDİYE BAŞKANIYIM” diyerek sözlerine başladı. Ben dört buçuk yıldır emim adımlarla çalışarak bu günlere kendimi ve partimi hazırladım. Ben sadece 100–200 kişiye iş vaadi vermiyorum. Selçuğa dışarıdan para girecek. Esnafım sabah erken den iş yerini açacak. Geç kapatacak. Kasasına para girecek. Efes, meryemana, aya suluk,  isimleri ile tarım ürünlerini dünya pazarına satabilecek. Soğuk hava deposu bir kişinin değil. Kurulan üretici birliğinin olacak. Tüm bütünleşmiş tesisler kurulacak. Birlik demokrat yollardan yöneticilerini seçecek. Bizim ipoteğimiz altında olmayacak. Efes meyve suyu fabrikasını kuracağım. Selçuk üreticisini mecbur edilmiş birkaç tüccarın elinden kurtaracağım. Halkımıza bayramdan bayrama seçimden seçime paket dağıttırmayacağız. Balık tutmasını öğretecek paketlere muhtaç olmayacaklar. Abu hayatta su kuyuları açacağız. Şişe suyu üretip satacağız. Her yıl sadece Efes’te yüz bin paket hazır su tüketiliyor. Bu su bizim su n eden olmasın. Havutçuludan İzmir çıkışına, selçuktan Kuşadası sınırına kadar yol boylarında üreticimiz ürünlerini satabilecekler. Onlara uygun yerler vereceğiz. Yapacağız.  Gökçe alanda fabrika kuracak üzümü vişne ve kirazı değerlendirip üç köyün gencine iş olanağı vereceğiz. Halk meclisi kurulacak her ayın onuna gelen Cuma günleri toplanacak sorunları açıkça tartışıp çözüm üreteceğiz. Belediyenin kapılarını halka açacağım. Dutlu yolu mesire yolu yapacağım. Her 500 metreye bir iş yeri kuracağım bunlar bayan işletmeci olacaklar. Kireççili köyünde de doğal bir piknik alanı oluşturacağım hayvanat bahçesi bile olacak içinde.

Pamucakta balıkçı barınağına iki tane balıkçı restoronu yapacağım. Pamucak sahilini küçük menderese kadar aydınlatıp. Su götüreceğim. Tuvaletler yapacağım çadır ve çardak kurma olanakları oluşturacağım. Pamucakta ki spor alanına modern spor tesisleri kuracak tüm kulüplere açık olacak. Asla ayrım yapılmayacak.

Selçukta sos yelleşme bitti. Orman kampı öldürüldü. Pamucak desen öyle havuz kapatıldı karpuza elit lerin oldu. Buraları herkesin girebileceği ucuz işletmeler olacak. Garajı kaldırıp yerine yine halka açık kendi yiyeceğini çayını getirebileceği park yapacağım. Pazaryerinin bodrumuna otopark üstünüde Pazaryeri yapacağım.

Selçukta sosyal adaletsizlik var. Emekliler belediyeden yüksek miktarda ikinci maaşlarını alıyorlar. Bunların işine son vereceğim. Belediyenin kadrolu elemanları oyvermesede asla kimsenin ekmeği ile oynamayacağım.

Ülkeyi AKP hükümeti selçuğumuzuda Vefa ülgür uyuşturdu. En büyük sıkıntımız selçuk içine turist girmemesi. Biz. Birinin yaptığı birinin yıktığı oto gar yerini eğlence merkezi yapacağız. Hem halkımız uzak olduğu için rahatsız olmayacak. Hemde turistin eğlenebileceği her türden aktiviteleri yapacağız. Pamucakta ki otel müşterileri gelse yine bize yeterli olacaktır. EKMEK 50 KURUŞ OLACAK BUGÜN 90 KURUŞA SATILAN EKMEK GRAMAJI DÜŞÜRÜLMEDEN. FIRINCI ESNAFIMIZ KUSURA BAKMASIN SÜRÜM KAVRAMINI DÜŞÜNEREK ÜRETİM YAPSALAR KAZANIRLAR. PAMUCAĞA KOMŞU İLÇE ESNAFI EKMEK SATIYOR ONU BİR DÜŞÜNSÜNLER. NEDEN ACABA.

Ben ne Vefa ÜLGÜR`üm ne de İzmir den gelen Zeynel BAKICI`yım ben Selçuk sorunlarını çok iyi bilen birisiyim.

Zeynel Bakıcı`da siyasi omurga yok.  Bir ara ÖDP li olmuştur. Esas CHP lidir. Şimdide AKP lidir.  Bir ara bizde kendisine teklifte bulunduk. AKP göstermese bizim adayımız olurmusun diye hayır demedi hemen kabul etti.  Ertuğrul Günay`ın bir kopyasıdır kendisi.Gerisini halkımız düşünsün..başkan olursam ki olacağım halkımla beraber olacağım kahvaltıları esnafımla yapacağım.

İki rakibim inde psikolojisi bozuldu. İkiside bana saldırıyorlar. Birbirlerine nazik davranıyorlar. Benden korkuyorlar.  Korkunun ecele faydası yok.  Ben seçim çalışmalarına anamdan kalan daireyi 63 bin liraya satarak başladım başka param yok onlar neyle başladılar Onlar cebinden bir kuruş bile harcamıyorlar. Aksini ispat etsinler de göreyim.

Son olarak parti tabanıma ve Selçuk halkına sesleniyorum, bana sahip çıkın beni ne Vefa`nın parası satın alabilir ne de Zeynel Bakıcı`nın akrabasıyım. Sizlerin vereceği helal olan 9500 oy ile belediye başkanı olacağım“ dedi.

DHA VEYSEL EROL SELÇUK

 

Bu haber 1154 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım