reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa SELÇUK EFES HABERLERİ 21 Ocak 2014, 21:12 1067 Görüntüleme

AKP BAŞKAN ADAYI İLE KAHVALTI

reklam
reklam

SELÇUK AKP BELEDİYE BAŞKAN ADAYI VE İLÇE BAŞKANI BASINLA KAHVALTI YAPTI. BAŞKAN ADAYI DR. ZEYNEL BAKICI KAVGA İÇİN DEĞİL HİZMET İÇİN GELİYORUM. BAŞKAN SEÇİLDİĞİM GÜN TÜM SELÇUKLULARIN BAŞKANIYIM DEDİ.

Selçuk AKP belediye başkan adayı . Dr. Zeynel BAKICI ve İlçe başkanı Sema yeşil çimen. Turizm meslek lisesinde kahvaltıda buluşarak yapacaklarını anlattılar. İlk konuşmayı yapan Sema Yeşil çimen şunları söyledi.”

“Bugün çok mutluyum. Parti içerisinde bir süreç geçirdik 3 aday aday arkadaşımızdan Sayın hocamız bu konuda ilgili birimlerimiz tarafından değerlendirildi. Ve Sayın hocamıza bu görev tevdi edildi. Kendisi mutlu olduğu gibi ben şahsi olarak inanılmaz derecede mutlu oldum. Partililerim bu noktada inanılmaz derecede mutluydular. Selçuk haklıda bunu bekliyordu. Akşamda söyledim Genel merkezimiz sağduyulu davrandı. Sokaktaki vatandaşımızın gönlündeki arkadaşımızı ilçemize aday olarak görevlendirdi. Bu daha yolun başı. Seçimin ilk raundu. Bu ifadem parti içi değil, biz aday bekliyorduk. Bizim dışımızda da aday beklentisi var. Biz Onlardan bir sıfır önde başlıyoruz. Çünkü bizim adayımız Selçuk kamuoyunun gönlünde yer etmiş bir adaydır. Ama diğer partilere baktığınızda partiler ya bir dayatmadan ya da partiler paramparça bölünmeden dolayı bir aday çıkacak. Buda bizim için bir raunt önde gösteriyor. Bu bizi rehavete kaptırmayacaktır. Beni, hocamı..

 

Yerelde de genelde de basının gücüne inanıyorum. Sizlerin yapacağı her türlü eleştiriler inanılmaz derecede ufkumuzu açacaktır. Basın mensubu arkadaşlarımız, yol gösterici olacaktır.

Bir siyasi partinin ilçe başkanı olarak bir mevki ve makamdayım. Her ne kadar Sayın hocamız her ne kadar partimizin belediye başkan adayıysa da Selçuk’un adayı. Bizim partimize gönül versin vermesin. Şimdi olduğu gibi sadece belli bir partinin mensuplarına açılmayacak bu kapı. O kapı Sayın hocamızın şahsında Selçuk’taki bütün vatandaşlarımıza, siyasi ayrımcılık yapmadan kapı açılacaktır. Bizim ekibimiz asla orada ideolojik çalışmalar içerisinde olmayacaktır. Seçim sathı mahallinde de bizim duruşumuzu tavrımızı göreceksiniz. Biz sadece Selçuk halkına yapacağımız yatırımları, çalışmaları Onlarla birlikte el ele yürüyüşümüzü anlatacağız. Bugün sizleri burada ağırlamaktan Teşkilatım adına onur duyuyorum. İyi ki varsınız. Hepinize çok teşekkür ediyorum.

 

Belediye başkan adayı Dr. BAKICI

“Öncelikle hoş geldiniz diyorum. Bugüne kadar ilçemize, bizlere yaptığınız katkılara ve bu süreç içerisinde vatandaşların bilgi edinme haklarını dikkate alarak yaptığınız yayınlardan dolayı teşekkür ediyorum. Yapılan haberler kamuoyunun bilgi edinmesine yönelik haberlerdi. Basın hepimizin bildiği gibi dördüncü kuvvet olarak ifade ediliyor. Bende buna inanan insanlardanım. Toplumun bilgi edinme hakkının en iyi şekilde yerine getirmenin çok önemli olduğunu düşünüyorum.

 

Selçuk’ta siyaset yapma biçiminin daha üst noktalara taşınmasında önemli bir işlevi yerine getirdiğinize olan inancım gittikçe artmaktadır.

Sizlere ve bizlere düşen görev toplumun başta siyasal, ekonomik ve sosyal anlamda istenen seviyeye gelmesine katkı koymaktır. Dolayısıyla bizler bu durumu dikkate alarak söylemlerimizi, davranışlarımızı örnek teşkil edecek şekilde yerine getirmek zorunda olan insanlarız.

Bizler toplumun önlerinde olan insanlar olarak öncelikle gençlerimize örnek teşkil edecek davranış ve söylemleri ortaya koymak zorundayız. Bu bizim birinci görevimiz bu olmalıdır.

 

Bugün burada toplanmamızın en önemli nedeni bir süredir devam eden aday adayı sürecinin noktalanmış olması, aday olma noktasına dönüşmesidir.

Diğer iki aday adayı arkadaşıma bu süreç içerisinde gösterdikleri dayanışmadan ve yaklaşımlarından dolayı teşekkür ediyorum. Aynı yaklaşımların ve dayanışmanın bundan sonraki süreçte de devam edeceği umudunu taşıyorum. Doğrusunun da bu olduğunu düşünüyorum. Kendilerine sizlerin huzurunda teşekkür ediyorum.

 

Değerli arkadaşlar,

Bu bir sohbet toplantısı olacaktır. Bildiğiniz gibi belediyeler yerel anlamda kamusal mal ve hizmet üreten bir birimdir. Bizler yerelde siyaset yapmak üzere bu göreve talip olan insanlar değiliz. Açık ve net söylüyorum. Benim için önemli olan ne genelde ne yerelde siyaset yapmaktır. Benim için önemli olan Selçuk insanımıza hizmet etmektir. Dolayısıyla kısmet olursa ben belediye başkanlık görevimi başka görevlerle karıştırmama gayreti içerisinde olacağım. Yani toplum bize kendilerine hizmet etme görevi verecektir. Bende bu görev anlayışı içerisinde olacağım. Asıl olanın bu oldse" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Shading 2 Accent 4"/>

Bir diğer konuda bizim meselemiz Selçuk olacaktır. Daha öncede ifade ettiğim gibi Selçuk ana unsurdur. Selçuklunun meseleleri ana unsurumuzdur. Biz yerel hizmetlerin belediye kanunda belirtildiği gibi mahalli ve müşterek ihtiyaçların tamamının karşılanması bağlamında görüyoruz.

Anayasanın 127.maddesinin giriş fıkrasında da belediyenin mahalli anlamda her türlü hizmeti kapsadığını görebiliriz. Dolayısıyla ekonomik ve sosyal her türlü görev belediye başkanı tarafından yerine getirilecektir. Bu konuda net olarak şunu söyleyebiliriz. Belediye başkan ve çalışanlarının görevi ‘beşikten mezara kadar’ olan her türlü ihtiyacını karşılamaya çalışmaktır.”

Dedi.    DHA  VEYSEL EROL SELÇUK

 

Bu haber 1067 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım