reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa SELÇUK EFES HABERLERİ 20 Ocak 2014, 22:53 1121 Görüntüleme

BAŞKAN HAYRİGÜLLERİN EKİBİ HAZIR

reklam
reklam

Selçuk Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hayri Güller yaklaşan Esnaf Odası Genel Kurulu için genç ve tecrübeli bir ekip ile seçim çalışmalarına başladı.

Yaklaşan Esnaf Odası Genel Kurulu için yeni adaylar kendilerini tanıtmaya çalışırken Selçuk Esnaf ve Sanatkarlar Odasının kıdemli Başkanı Hayri Güller güçlü bir ekip ile seçim çalışmalarına start verdi. Adaylığı ve ekibi hakkında açıklamada bulunan Güller; “Ekibimiz genç ve tecrübeli arkadaşlardan oluşuyor. Kanunlara ters uygulanması imkansız vaatler vermiyoruz, gerçekçi ve tutabileceğimiz sözler ile yola çıkıyoruz. Daha önceki tecrübemizi yeni dönemde gerçekleştireceğimiz önemli işlere yansıtmayı hedefliyoruz. Başarılı genç ve çalışkan bir liste oluşturduk ve yeni dönemde başarılı işleri beraber hayata geçireceğimize inanıyorum. Esnafımızın, üyelerimizin şimdiden büyük ilgi ve desteğini gördük, onların desteği ile yeni dönemde başarılı projeler üreteceğimize inanıyorum.” dedi.

Bu haber 1121 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım