reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa SELÇUK EFES HABERLERİ 19 Ocak 2014, 16:24 977 Görüntüleme

DEVECİLERİN TANIŞMA GECESİ

reklam
reklam

DEVECİLERİN TANIŞMA GECESİNDE BELEDİYE BAŞKANI VEFA ÜLGÜR BEN BAŞKAN OLDUĞUM SÜRECE BU GÜREŞLER AYNI TARİHTE AYNI ŞEKİLDE DEVAM EDECEKTİR DEDİ.

Selçuk deve güreşleri rinin 32ciside yapılıyor. Güreş öncesi gecede tüm deveciler bir araya gelerek tanışma yemeği yerler. Bu güreşlerinde tanışma yemeği Hitit otelde yapıldı. Geceye deve sahipleri ile, Selçuk Kaymakamı, Ayhan BOYACI, Belediye başkanı Vefa ÜLGÜR. İlçe emniyet müdürü Uğur ER , Jandarma birlik komutanı Yüzbaşı Gökhan ÖZDEMİR, Müze Müdürdü Cengiz TOPAL katıldılar. Gecenin ilk konuşmasını yapan belediye başkanı Vefa ÜLGÜR, güreşler yine güzel havada ve her zamanki gibi güzel olacak. Bazı deve sahipleri federasyon olursa bir daha selçukta bu şekilde yapabilecek miyiz diye endişe ediyorlar. Deve güreşleri ülkemizde yüzyıllardır vardı. Ama selçuk dve güreşlerini dünyaya tanıttı. Nasıl Efes i herkes biliyorsa bu güreşimizde biliyorlar. Bu güreşler turizm bakanlığının bize armağanıdır. Federasyon kurulsun görevini yapsın. Ben selçukta belediye başkanı olduğum sürece iki deve ile bile bu güreşleri her yıl ocak ayının ikinci haftası yaparak yaşatacağım “ dedi. İlçe kaymakamı Ayhan BOYACI da bu güreşler. Toplumsam kaynaşmanın en güzel örneğidir. Bu kutsal hayvanların sayesinde bunu yaşıyoruz. Bu hayvanların değerini bilelim. Onları incitmeden bu güzel güreşleri devam ettirelim. Hepinize başarılar diliyorum “ dedi. Gece geç saatlere dek devam etti. DHA VEYSEL EROL SELÇUK

Bu haber 977 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım