reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa SELÇUK EFES HABERLERİ 14 Ocak 2014, 22:15 1067 Görüntüleme

KONSER ÜLKEMİZDEKİ BASIN ŞEHİTLERİNE ARMAĞAN

reklam
reklam

KONSERİ DÜNYA ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ NEDENİ İLE ÜLKEMİZDEKİ BASIN ŞEHİTLERİNE ARMAĞAN ETTİLER

SELÇUK BELEDİYESİNİN TÜRK HALK MÜZİĞİ KOROSU “2014 YENİ YIL TÜRK HALK MÜZİĞİ KOROSUNU 800 KİŞİ İZLEDİ.

KONSERİ DÜNYA ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ NEDENİ İLE ÜLKEMİZDEKİ BASIN ŞEHİTLERİNE ARMAĞAN ETTİLER.

Selçuk belediyesinin Emekli müzik öğretmeni Fatma KILINÇ yönetimindeki kurduğu Türk Halk ve Türk Sanat müziği korosu 2014 yılının ilk konserini belediye tiyatro salonunda verdiler. 28 bayan, 12 erkek kursiyerden oluşan koro gecede, ülklemizin çeşitli yörelerinden,  14 koro, 12 solo parçayı seslendirdiler. Konserin sazcıları İzmir Radyosunda çalışmış sanatçılardan oluşuyordu.

Korodaki kursiyerler evli bayanlardan ve erkeklerden Emekli ve çalışanlardan oluşuyorlar.

Saat, 1930 başlayan konser üç saat sürerek saat 10.30 da sona erdi.  Son parçalarda sekiz yüz seyirci koroyu ayakta alkışladı. Ayakta koroya eşlik ettiler.KORO SON İKİ PARÇASINI Basın şehidi Uğur mumcu için “ UĞURLAR OLSUN”  ve Büyük önder Atatürk “ MAVİ GÖZLÜM SARI SAÇLIM “ PARÇALARINI SÖYLEDİ.

Konser sonunda koro yönetmeni emekli müzik öğretmeni Fatma KILINCA çiçek veren, Belediye meclis üyesi Hasan UYSAL “ bu koroyu ADD başkanı iken kurmuştuk. Daha sonra belediyemiz sahip çıktı. 6 senedir devam etmesini sağladı. Bende hep onların yanında oldum. Bugün burada Bize sundukları güzel konser için teşekkür ediyorum. Bugün Dünya basın emekçileri günü nedeniş ile,  ülkemizde kaybettiğimiz Uğur, MUMCU, Çetin EMEÇ ve diğer basın şehitlerine bu geceyi armağan ediyoruz “ dedi.

DHA VEYSEL EROL SELÇUK

 

 

Bu haber 1067 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım