reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa SELÇUK EFES HABERLERİ 08 Ocak 2014, 21:16 1054 Görüntüleme

Yılın ilk meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

reklam
reklam

2014 yılının ilk toplantısı olan Ocak ayı meclisinde belediyede yürütme görevi görecek olan komisyon üyelerinin seçimi yapıldı.

Ocak ayı meclis toplantısı  Selçuk Belediyesi Ahmet Taner Kışlalı Salonu’nda gerçekleşti. Meclis gündemi görüşülmeden önce gündem dışı konuşma yapan Selçuk Belediye Başkanı Hüseyin Vefa Ülgür,  9 Ocak 2014 Perşembe günü sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya geleceklerini ve belediyenin projeleri hakkında konuşacaklarını, temsilcileri bilgilendireceklerini söyledi.

İlgili kanun gereğince mecliste Plan Bütçe, İmar, Tarım, Çevre ve Sağlık, Eğitim-Kültür Gençlik ve Spor, Hukuk, AB Uyum, Gayrimenkul Satış ve  Denetim Komisyonu kurulması ve komisyon üyelerinin belirlenmesi için  oylama yapıldı. Denetim komisyonu için gizli oy kullanıldı, oylama sonunda Denetim Komisyonu’na  Veli Keskin ve Mehmet Karanfil seçildi.

Seçimin sonunda konuşan Şelçuk Belediye Başkanı Hüseyin Vefa Ülgür, “Yeni oluşan komisyonlarımızın kentimizin müşterek problemlerini çözmede hayırlı olmasını diliyorum. Her seçimin demokrasiyi ve hukuku geliştirdiğini düşünüyorum” dedi.

Bu haber 1054 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım