reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa SELÇUK EFES HABERLERİ 05 Ocak 2014, 20:13 1041 Görüntüleme

Selçuk Esnafından Sgk ya Ziyaret

reklam
reklam

GK İl Müdürü Engin Bilgili ile bir araya gelen Selçuk Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hayri Güller Selçukta hizmet vermeye başlayan Sosyal Güvenlik Merkezi’nden duydukları memnuniyeti dile getirdi.

SGK İl Müdürü Engin Bilgili ile bir araya gelen Selçuk Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hayri Güller Selçuk'ta hizmet vermeye başlayan Sosyal Güvenlik Merkezi'nden duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hayri Güller, SGK İl Müdürü Engin Bilgili'yi ziyaret etti. Sosyal Güvenlik Merkezi'nin Selçuk'ta hizmete girmesi dolayısıyla gerçekleştirilen ziyarette konuşan Selçuk Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hayri Güller, "Daha önceden Tire'ye ya da İzmir'e gidip işlemlerimizi yaptırıyorduk. Bu da üyelerimiz için zaman ve iş kaybı anlamına geliyordu. Tire'ye bile gidildiğinde en az yarım gün kaybımız oluyordu. Bazı üyelerimiz işyerlerini akrabalarına emanet ediyorlardı. Öte yandan ben berberim, benim gibi sanatı ile para kazanan üyelerimiz dükkanlarını kime emanet edecek? Kalfası olmayan mecburen kepenk kapatıp bu işlemler peşinde koşuyordu. Selçuk'ta açılan merkez tüm bu zorlukları geride bıraktırdı. Merkezin personeli de güler yüzlü ve verimli çalışıyor" dedi.

SGK'nın son yıllarda önemli atılımlar yaptığına dikkat çeken İESOB Başkanvekili İbrahim Bayram ise, "SGK reformları, devletin yaptığı en önemli işlerden birisi. Bugün herhangi bir SGK merkezine girdiğimizde, bir özel sektör kuruluşundan hiçbir farkı olmadığını, tam aksine fazlası bulunduğunu görüyoruz" ifadesinde bulundu

Bu haber 1041 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım