reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa SELÇUK EFES HABERLERİ 02 Ocak 2014, 14:01 993 Görüntüleme

YENİ YILA PAMUCAK SÜRMELİ OTELDE GİRDİLER.

reklam
reklam

İZMİRLİ AYDINLI BİN KİŞİ YENİ YILA PAMUCAK SÜRMELİ OTELDE GİRDİLER.

GECENİN SANATCISI NEZİ AYAKTA İZLEDİLER.

OTELİ SALLAYAN NEZ KİM DEMİŞ SANATÇI GÖRÜŞÜNÜ BELLİ ETMEZ  DİYE BİZ ATATÜRKÇÜYÜZ, LAİK İZ, MUSTAFA KEMALİN ASKERLERİYİZ “ DEDİ.

HER YERDE OLDUĞU GİBİ YENİ YIL GECESİ Selçuk Pamucak sürmeli otelde, personelle birlikte 1300 kişi yeni yıla girdi. Gecede  önce orkestranın  türküleri ve şarkıları ile çoşan insanlar. Daha sonra dansözlerle çoştular. Saat 11.30 da sahne alan nez Oteli deprem gibi salladı. Nezi yemeğe bırakarak sahne önünde ayakta izlediler. Yeni yıla çoşku ile hep beraber girdikten sonra. Nez şunları söyledi. Ben İzmirlileri, egelileri çok seviyorum. Son on beş yıldır yeni yıllara sizlerle giriyorum. Neymiş efendim sanatçı görüşünü belli etmezmiş. Bizde bu ülkenin vatandaşıyız. Oyumuzu veriyoruz. Ya. Bizler layik cumhuriyetin evlatlarıyız. Öylede kalacağız. Mustafa kemalin askerleriy

İz. Biz evlatlarımızda layık yetiştirmek istiyoruz. Atam biz buradayız. 2014 dede seninleyiz. Sen rahat uyu Cumhuriyeti kimse yıkamaz. Eserlerini koruyacağız “ deyince büyük alkış aldı.  Nezin iki büçük saat sahnede kaldığı gece saat 2:00 de sona erdi.

DHA VEYSEL EROL SELÇUK

Bu haber 993 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım