reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa SELÇUK EFES HABERLERİ 28 Aralyk 2013, 23:27 1356 Görüntüleme

İsabey İlköğretim Okulu Kuruluşunun 85. Yılı

reklam
reklam

SELÇUK İSABEY İLKÖĞRETİM OKULUNUN KURULUŞUNUN 85Cİ YILI KUTLAMASI VE YENİ BİNAYA KAVUŞMA GECESİNDE BİRLİK VE BERABERLİĞİN EN GÜZELİ YAŞANDI. OKULA İLK KAYYDOLAN ÖĞRENCİLERDEN TEK KALAN MEHMET SARIDEDEYE DE (95)ONUR BELGESİ VERİLDİ.

Selçuk İsa Bey İlköğretim Okulu 1927 yılında Selçuk köy iken açılan ilk mektepmiş. 85 yıl içinde üçüncü kez okul binası yeniden yapıldı. Okulun 85 ci yılı onur gecesi Hitit otelde yapıldı. Okul aile birliğinin öncülüğünde, okul Müdürü Sezai Menteşe Ve öğretmenlerin gayretleri ile geceye Tüm siyasi parti temsilcileri, sivil toplum dernekleri yöneticileri, çocuk velileri ve Selçuklular katıldı.  Gecede, Okul yapımında emeği geçenlere,  okul yapıldıktan sonra mefruşat donanımlarında yardım edenlere İlçe Kaymakamı Ayhan Boyacı onur belgeleri verdi.

Gecede bir sürpriz yaşandı. Okula 1927 yılında ilk kaydolan öğrencilerde tek kalan Mehmet Sarı dede oğluda rahatsız olduğu yatağından kalkarak koltuk değneklere ile gelmişti. Kaymakam Boyacı Önada Onur belgesi verdi.

Geceye katılanlar geç vakte kadar eğlendiler.

DHA VEYSEL EROL SELÇUK

Bu haber 1356 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım