reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa SELÇUK EFES HABERLERİ 12 Aralyk 2013, 00:34 1202 Görüntüleme

SESO’dan Basın ve Kamuoyuna

reklam
reklam

Selçuk Esnaf ve Sanatkarlar Odası (SESO) yazılı bir açıklama yaparak basında yer alan ve kamuoyunda bilgi kirliliği yaratan iddialar hakkında açıklamada bulundu.

Kısa süre önce odamız yönetim kurulunun gerçekleştirdiği başkan vekili değişikliği basına gerçekdışı bir şekilde aktarılmış basın mensupları, esnaflarımız ve kamuoyu aldatılmaya çalışılmıştır. İddia sahibi Vedat Karaman aday olduktan önce ve sonra hiçbir zaman dışlanmamış katılım gösterdiğimiz bütün etkinliklere başkan vekili olarak katılmıştır. Kendisinin gerekçesiz görevden alındığı gerçekdışıdır. Bu bilgi ile basın ve kamuoyu yanıltılmaya çalışılmıştır. Yönetim Kurulu Üyemiz ilgili dilekçesi görevden alınması konulu değil başkan vekilliğinin tartışılması konuludur. Gerçekleşen toplantı sırasında Vedat Karaman’ın beş maddede toplanan sorulara tatmin edici şekilde cevap verememesi nedeni ile yönetim kurulu tarafından verilen başkan vekilliği görevi tekrar yönetim kurulu tarafından alınmıştır.

 

Gerçekleşen oylama yöneticilerin talebi üzerine açık gerçekleşmiştir. Vedat Karaman’ın “4 kabul 3 ret oyuyla görevden alındım” beyanı gerçekdışıdır, oylamada yöneticilerin tamamı Vedat Karaman’ın görevden alınması şeklinde oy kullanmış ve karar defterine bu resmi şekilde imzalı olarak yansımıştır. Ne sözlü ne de oy anlamında Vedat Karaman’ı destekleyen bir yöneticimiz olmadığından karar oybirliği ile alınmıştır. Selçuk Esnaf ve Sanatkarlar Odasını siyasi davranmakla suçlayan Vedat Karaman daha öncede odamızı ilgilendiren toplantılara yönetim kurulumuzun bilgisi dışında katılmış esnafı temsil etmek yerine adaylığı ile ilgili propaganda yapmaya çalışmıştır. Başkan vekilliği görevinden alındıktan sonra da çeşitli siyasi parti temsilcileri ile fotoğraflarlar çekilerek bunları paylaşmaktan çekinmemiştir.

 

Gerçekleştirdiğimiz toplantılarda hiçbir proje sunamayan, başkanlık için de herhangi bir projesi bulunmayan kişilerin başkanlık hırsı ile gerçekdışı haberler paylaşması, basın mensupları ve esnafları geçeklik payı bulunmayan bilgiler ile yanıltmak istemesi üzücü ve vahimdir.

 

Basın ve kamuoyuna saygı ile duyurulur.

Bu haber 1202 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım