reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa SELÇUK EFES HABERLERİ 13 Kasym 2013, 22:54 1219 Görüntüleme

GİRİŞİMCİLİK KURSUNU BİTİRDİ GÜZELLİK SALONU AÇTI

reklam
reklam

Selçuk Ticaret Odası tarafından geçtiğimiz ay ilk defa açılan KOSGEB destekli girişimcilik kursuna katılan kursiyerlerden Pelin Fırat Selçukta ilk defa bir güzellik merkezi kurdu.

Açılış töreninde güzellik merkezinin kurdelesini kesen Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Koray Yolcu “bugün ilkleri yaşıyoruz. İlk kursumuz, işyerini açan ilk girişimcimiz ve ilk güzellik merkezimiz. Selçuk’a ve Pelin arkadaşımıza hayırlı olsun dedi.

Ticaret Odası tarafından açılan "Uygulamalı Girişimcilik" kursunun ardından böyle bir iş yeri açılışında bulunmanın sevinçlerini artırdığını anlatan Yolcu “bugün biz çok mutluyuz. Çünkü açmış olduğumuz girişimcilik kursunu başarıyla bitiren Pelin arkadaşımız kendine ait bir iş kurdu. Pelin Hanım’dan sonra da işyerlerini açacak başka arkadaşlarımız olacak. Ticaret Odası olarak buna vesile olmak çok güzel. Darısı kendi işini kurmak isteyen diğer Selçukluların başına” dedi.

HAYALLERİ GERÇEK OLDU

Çocukluk yıllarından beri güzellik ve estetiğe meraklı olduğunu söyleyen Fırat, güzellik uzmanı olmak için eğitimler aldığını ve sunacağı hizmetler için gereken sertifikalara sahip olduğunu belirtti.

“Güzellik merkezini nasıl açacağımı düşünürken karşıma Ticaret Odası’nın KOSGEB destekli girişimcilik kursu çıktı. Ben de hiç tereddüt etmeden gidip kayıt yaptırdım” diyen Fırat “yapacağım işle ilgili heyecan duyuyordum. Araştırmalar yapıyordum. Kursu bitirdikten sonra zaman kaybetmeden bu düşüncemi hayata geçirdim. Tüm bunlara vesile olan Ticaret Odası’na çok teşekkür ediyorum. Ticaret Odası’nın KOSGEB destekli açtığı “Uygulamalı Girişimcilik Kursu” hem ufkumu açtı, hem de özgüvenimi artırdı. İş kurmak isteyenler hayallerini ertelemesinler. Harekete geçsinler” dedi.

Ticaret Odası Başkanı Koray Yolcu tarafından kurdelesi kesilerek açılışı yapılan Güzellik Merkezi’nin cilt bakımı, akne ve leke tedavisi, aroma terapi, epilasyon, sir, manikür, pedikür gibi hizmetler vereceğini söyleyen Pelin Fırat kendine özen gösteren tüm Selçuklu bayanları salonuna davet etti. DHA VEYSEL EROL SELÇUK

Bu haber 1219 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım