reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa SELÇUK EFES HABERLERİ 10 Kasym 2013, 22:09 968 Görüntüleme

10 KASIM YAS DEĞİL MÜCADELE GÜNÜDÜR

reklam
reklam

10 Kasım yas günü değil, mücadele günüdür. Bütün Selçukluları Ata'nın huzurunda buluşmaya ve hep birlikte andımızı okumaya çağırıyorum.

10 Kasım günü gerçekleşecek törenler hakkında açıklamada bulunan İşçi Partisi Selçuk İlçe Başkanı Seyfi Talyak Selçuklu yurttaşlara şöyle seslendi; “Değerli Selçuklular, Hangi partiden olursanız olun, kime oy veriyorsanız verin, unutmayı ki bu Cumhuriyet kolay kurulmadı. Büyük devrimci Mustafa Kemal Atatürk'e silah arkadaşlarına ve vatan uğruna gözünü kırpmadan canını feda eden şehitlerimize borçluyuz. Emanetleri yoğun saldırı altındadır. İktidar da olanlar ‘Gaflet dalalet hatta hıyanet içinde’ Cumhuriyet’in bütün kazanımları yok ediliyorlar. Birlik beraberliğimizi pekiştiren andımızı bile yasakladılar. Bugün Atatürk'ü anmak demek onun fikirlerinin devrimlerinin takipçisi olmaktır. Gün yas günü değil mücadele günüdür. Bütün vatanseverleri görev başına çağırıyor saat 8.30’da tören alanında olmaya davet ediyorum.”

Bu haber 968 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım