reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa SELÇUK EFES HABERLERİ 23 Ekim 2013, 20:16 994 Görüntüleme

Selçukta Bayramlaşma Programı Arefe Günü Yapıldı

reklam
reklam

Selçuk İMKB Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesinde düzenlenen Kurban Bayramı Kutlama programına; Selçuk Kaymakamı Sayın Ayhan Boyacı ve eşi Havva Boyacı, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Gökhan Yusuf Özdemir, Selçuk Belediye Başkanı H.Vefa Ülgür, İlçe Emniyet Müdürü Fatih Çankaya, Yazı İşleri Müdürü M.Veysel Badem, İlçe Müftüsü İsmail Satu, Oda Başkanları, ilçedeki Gaziler, Mahalle Muhtarları, Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri, Siyasi Parti Başkan ve temsilcileri ile Daire Amirleri katıldı.

Selçuk Kaymakamı Sayın Ayhan Boyacı kutlama programında yaptığı konuşmasında;  Allahdan  her günümüzü bayram günleri gibi sevinç, mutluluk, bolluk, bereket ve sağlık getirmesini diliyorum. Tüm Selçuk halkına iyi bayramlar geçirmelerini temenni ediyorum” dedi. 
        Buradaki kutlama programından sonra sırasıyla Selçuk Emniyet Amirliğine geçen ve Jandarma Karakolunu ziyaret eden protokol üyeleri, ilçe Emniyet Müdürlüğü teşkilatı ve Askerlerle bayramlaştı. Kaymakam Ayhan Boyacı, ilçenin asayiş huzurunu sağlayan Emniyet Müdürlüğünde görevli tüm birim amirleri ve polis ekipleri ile jandarma Komutanlığında görevli tüm rütbeli Astsubay ve Askerlerin bayramını kutladı. Daha sonra İlçemiz Huzur evini ziyaret eden Sayın Protokol üyeleri burada da  kalan yaşlıların bayramını kutladılar. Bayramlaşma programı Harp Malülü Gazi Tufan Çetinbaş,  Kıbrıs Gazisi Fahrettin Eren, Çamlık köyünde ikamet eden Terör Şehidinin Babası Saim Bozdoğan ve İstiklal Savaşı Gazisinin kızı Müşerref Büyükdağlı  ziyareti ile sona erdi. Şehit ailelerine ve Gazilere verdikleri önemi dile getiren Selçuk kaymakamı Sayın Ayhan Boyacı ve Selçuk Belediye Başkanı H.Vefa Ülgür, onlara ve Tüm Aile fertlerine sağlık ve uzun ömürler dilediler.
 

Bu haber 994 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım