reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa SELÇUK EFES HABERLERİ 14 Ekim 2013, 23:08 1203 Görüntüleme

İŞÇİ PARTİSİ SELÇUK İLÇE BAŞKANI BAYRAM MESAJI

reklam
reklam

İŞÇİ PARTİSİ SELÇUK İLÇE BAŞKANI SEYFİ TALYAK IN BAYRAM MESAJI

                     Halkımızın KURBAN BAYRAMI'nı en içten dileklerimle kutlarım.


     Bu vesileyle tüm Selçukluları,Vatan,Cumhuriyet ve Bağımsızlık için 29 Ekim  2013  Salı günü İzmir GÜNDOĞAN meydanı'nda buluşmaya çağırıyorum.


                       Bu yıl Kurban Bayramı'nı Cumhuriyet'e ve Atatürk'e yoğun saldırıların yapıldığı bir ortamda buruk kutluyoruz.ANDIMIZ' I BİLE KALDIRDILAR.Karşı devrimci,gerici/yobaz diktası,İSTİKLAL MARŞIMIZ' ı kaldırmaya yeltenirse şaşırmayacağız ! Gücünü emperyalist mihraklardan ve orta çağ karanlığından alan  bu işbirlikçi, gerici/yobaz diktanın "Demokrasi Paketi" adı altında milletimize yutturmaya çalıştığı; Atatürk,Cumhuriyet,Laiklik düşmanı,Bölücü paketini başına çalmak için 29 Ekim 2013 Salı Günü GÜNDOĞAN Meydanı'nda TOPLANIYORUZ.Zaman şikayet günü değil,Örgütlü mücadele ile gücünü birleştirme zamanıdır."Ulusalcılk, Mulusalcılık yok,millet var diyen BOP Eş başkanı'na Millet'in gücünü gösterme günüdür.O Millet'in adı BÜYÜK TÜRK MİLLETİ'dir.
                                 Türk Millet'i  yaklaşık yüz yıl sonra yeniden bağımsızlığına sahip çıkma göreviyle karşı karşıyadır.Tüm Selçukluları 29 EKİM 2013 Salı günü GÜNDOĞAN Meydanın'da olmaya çağırıyoruz.
                        Bu duygu,düşünce ve mücadele kararlılığıyla; Kardeşçe,birlik,beraberlik içinde bir kurban bayramı geçirmenizi dilerim.

Bu haber 1203 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım