reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa SELÇUK EFES HABERLERİ 04 Ekim 2013, 20:46 1084 Görüntüleme

Zirve Dağcılık Güzelçamlı Şenliğinde

reklam
reklam

SELÇUK ZİRVE DAĞCILIĞIN BİSİKLET TAKIMI GÜZEL ÇAMLI ŞENLİĞİNE KATILDILAR.

28-29 Eylül 2013 tarihlerinde 5. Defa düzenlenen Güzel çamlı Belediyesi Bisiklet Festivaline katılan Zirve Selçuk Bisiklet Takımı üyeleri ilçelerini başarı ile temsil ettiler.

Gerçekleşen festival sırasında Dilek Yarım Adası Milli Parkında bisiklet sürme fırsatını da yakalayan Selçuk’lu bisikletçiler çevre il ve ilçelerden gelen bisikletçilerle beraber festivalin tadını çıkardılar. Kamplı olarak gerçekleşen festival sırasında gerçekleşen aktivitelere katılım sağlayan bisikletçiler bundan sonrada benzer etkinliklere Selçuk ilçesinden katılım sağlamaya devam edeceklerini söylediler. Geçtiğimiz haftalarda gerçekleşen 2. Keşan-Saros Körfezi Dağ Bisikleti Festivaline de katılan Zirve Selçuk Bisiklet Takımı üyeleri Selçuk ilçesinde ve köylerindeki bisiklet sporuna ilginin her geçen gün arttığını ve kendilerine ulaşanların her geçen gün fazlalaştığını bildirdiler.

DHA VEYSEL EROL

Bu haber 1084 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım