reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa SELÇUK EFES HABERLERİ 14 Eylül 2013, 01:21 1027 Görüntüleme

YAŞAR AYDIN CHP İLÇE BAŞKANLIĞINA ADAY

reklam
reklam

Turizmci yaşar Aydın 14 Eylül Cumartesi günü yapılacak olan CHP olağan kongresinde aday olduğunu açıkladı

CHP Parti binasında basın açıklaması yapan Yaşar Aydın’a CHP delegelerinden de destek geldi. CHP iki isimle olağan kongresini yapacak uzun yıllar dernek ve CHP yönetiminde görev alan, partisinin tüm etkinliklerinde aktif olarak görev yapan Selçuklu İşadamı Yaşar Aydın CHP ilçe başkanlığı adaylığını basın yoluyla açıkladı.

 

Yaklaşan yerel seçimlerde güçlü bir yönetimin oluşmasına katkıda bulunmak için yola çıktıklarını söyleyen CHP Selçuk İlçe Başkan Adayı Yaşar Aydın, "Bir önceki kongreden gelen seçilmiş tüm delegeler ve üyeler ile birlikte CHP bir bütündür. Böyle büyük bir kurumun sahibi onun ilkeleridir, programıdır, onun devrimci tarihidir ve onun tüzüğüdür.

 

Eğer CHP Selçuk İlçe Örgütü bir gemi ise, onun kaptanı ilçe yönetimidir, sahibi ise üyeleri ve delegeleridir. Bu anlayışla partimizi yerelde yeniden iktidara taşımak için CHP Selçuk İlçe Başkanlığına adayım" dedi.

CHP Kayyum heyetinden Bekir Gündüz'ün de aralarında bulunduğu adaylık açıklamasında CHP'li delegelerden de Yaşar Aydın'a destek geldi.

 

Bu haber 1027 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım