reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa SELÇUK EFES HABERLERİ 14 Eylül 2013, 01:14 1008 Görüntüleme

Sonunda Selçuklular da patladı

reklam
reklam

Hatayda çıkan olaylarda hayatını kaybeden Ahmet Atakan için toplanan Selçuklular

Hatay'da çıkan olaylarda hayatını kaybeden Ahmet Atakan için toplanan Selçuklular, ellerindeki siyah çelengin polis karakolu önüne bırakılmasına izin verilmemesine sinirlenince kalabalık içerisinde bulunan ilçede ki bir yerel gazetede görevli Onur Yılmaz'a saldırdılar. Polis genç çocuğu kalabalık içerisinden zor aldı.

Türkiye'nin birçok il ve ilçelerinde gerçekleşen protestolar Selçuk'ta da devam etti. Gezi Parkı direnişlerinde kavga veya saldırı çıkmayan ilçeler arasında bulunan Selçuk'ta dün gece büyük bir kavga çıktı. Selçuk Garaj önünde toplanan Selçuklular, Hatay'da çıkan olaylarda hayatını kaybeden Ahmet Atakan için sloganlar atarak yürüyüş yaptılar. Ellerindeki karanfiller ve siyah çelenk ile birlikte İstasyon meydanında toplanan Selçuklular, burada siyah çelengi polis karakolu önüne bırakmak istediler. Ancak polis, çelengin karakol önüne bırakılmasını istemedi. Selçuklu gençler, ellerindeki çelengi İstasyon meydanındaki yeni etkinlik alanındaki sahneye bıraktılar.

Daha sonra sloganlar atarak eylemlerini sonlandıran Selçuklu bir grup genç, kalabalık arasında fotoğraf çeken ilçedeki yerel bir gazetenin muhabiri olan Onur Yılmaz'a saldırdı. Polis ve Selçuklu gençler arasında yaşanan arbede karakolda sonuçlandı. Yaşanan bu olayda her iki taraf da birbirlerinden şikayetçi olmadı.

Bu haber 1008 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım