reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa SELÇUK EFES HABERLERİ 09 Eylül 2013, 12:07 1162 Görüntüleme

Telefon Kabini mi? Reklam Panosu mu?

reklam
reklam

Teknolojinin Gelişmesi ve Cep telefonu kullanımı Telefon kulübelerini farklı kullanımlara yöneltti

              Selçuk’ta ki (Tansaş)  alışveriş mağazasının giriş kapısında bulunan Türk Telekom’a ait ankesörlü telefon kabininin dış yüzeyi adeta ilan ve reklam panosu haline dönüştü. İş arayan, eleman arayan, alım satım yapan, evini kiraya veren ve duyuru yapan firmalar telefon kabinini reklam panosu olarak kullanmaya başladı. İlçede evini kiraya veren, işyerlerine işçi arayan, satılık ve kiralık ev arsa ilanı verenlerin yazdıkları pankart ve ilan metinlerini telefon kabin camına yapıştırması, görüntü kirliliğine yol açıyor.


              Cumartesi günleri pazar alışverişi için ilçeye gelenler, şehir içindeki ana yol üzerinde bulunan mağazanın giriş kapısı önünde izdiham yaşıyor. Trafik yoğunluğu içerisinde, trotuarda yürüyenler açısından da tehlike arz ettiği gibi, bu görüntü kirliliği ilçeye alışveriş ve ziyaret için gelenlerin dikkatinden kaçmıyor. 

            Telefon kabinini kullanmak isteyenler ise kabin içerisindeki incir fidanını görünce şaşkınlıklarını gizleyemiyor. Bazen yabancı turistlerinde kullandığı şehir içerisindeki telefon kabinlerinin kirli ve bakımsız olması, bu çerçevede alış veriş yapanların yanı sıra, tansaş üstündeki muhtarlıkların ve terzilerin de bulunduğu ikinci katta işi olan vatandaşlardan da tepki gelmeye başladı. Bilhassa cumartesi günleri aşırı kalabalık ve yaşanan izdiham ve yaşanması muhtemel olaylar açısından endişe duyuluyor.

Bu haber 1162 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım