reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa SELÇUK EFES HABERLERİ 05 Eylül 2013, 09:40 1166 Görüntüleme

SELÇUK DEVLET HASTAHANESİ DOKSAN GÜN PROJESİNİ BAŞLATTI

reklam
reklam

Sağlık bakanlığının ülkenin her yerinde uygulamaya koyduğu doksan gün projesini Selçuk devlet hastanesi uygulamaya başladı

Hastaneden taburcu olan hastalar, hastane yönetimi tarafından ziyaret ediliyor.  Her hafta bir hasta bilgisayardan seçilerek hastane yönetimince ziyaret ediliyor. Hasta ile sohbet ediliyor. Hasta ile sohbet edilerek, haastahanede ki tedavi süresince memnuniyeti ve olumsuzluklar olup olmadığı soruluyor. Uygulama kapsamında ilk ziyaret edilen hasta Ayağından ameliyat olan hasta Jale KUMRAL oldu.

 Baş Tabip Op. DR Üroloji Uzmanı Cengiz YANIK, Baştabip yardımcısı Dr.Zilhice TURAN, Tıbbi Hizmetler müdürü hemşire Nursel ÖZEL,  Hasta Hakları sorumlusu Hemşire Nergis ÖZDEMİR. Tarafından evinde ziyaret edildi.  Uygulamanın diğer bölümleride aynı şekilde devam ettiriliyor.

DHA VEYSEL EROL SELÇUK

Bu haber 1166 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım