reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa SELÇUK EFES HABERLERİ 29 A?ustos 2013, 21:13 1174 Görüntüleme

ALİ AŞLIK SELÇUK BELEDİYESİNİ ALACAĞIZ

reklam
reklam

AKP İZMİR MİLLETVEKİLİ ALİ AŞLIK SELÇUK BELEDİYESİNİ ALACAĞIZ DİYOR

Selçuk AKP teşkilatı Ağustos AYI “ilçe danışma kurulu “ toplantısını yaptı. İlçe başkanı Sema Yeşil çimen, Partinin ilçe içindeki çalışmalarını anlattı. İlçenin sorunlarını ve iktidarda olan partisinin yapabileceği katkıları bir An önce hayata geçirmesi gerektiğini anlattı.

Daha sonra konuşma yapan Ali Aşlık “ İzmir için gerekli her türden yatırımlara yoğunluk kazandırdık. İzmiri Kültür ve turizm kenti yapacağız. İzmir’e olan ulaşımları hızlandırıyoruz. İzmir Torbalı hızlı tren hattı. bitmek üzere, Torbalı Selçuk hattının ihalesi yapıldı.  Çok kısa sürede bu hatta trene hep beraber binmek inşallah nasip olur. Engeç 2015 yılında Selçuk tan bergamaya hızlı tren ile gidip gelinebilecek buda turizm açısında büyük girdiler ve katkılar sağlayacaktır. Selçuk ile ilgili diğer projeler de tek tek yapılacaktır. Kimse endişe etmesin. Biz sözümüzün arkasındayız derken şöyle devam etti. Bizim belediye başkanları adayları vizyonlarımız belli. Çalışkanh, üretken ve verdiği sözün arkasında duran, halkını kucaklayan halkı8 ile iç içe olan kişilerden oluşacaktır. Aday adayı olacak arkadaşlarımızı önce Selçuk halkına kendisini tanıtıp kabul ettirecektir. Halk onlara inanacaktır ki bizim yapacağımız araştırmalarda halkın onları istediğini göreceğiz. Bizde bu kesin adayımız diyebileceğiz. Kesin adayımız belli oldu. Bu yarısı kazanamayanlar kesinlikle küsmeyecekler. Küçük hesaplar yapıp seçimlere zarar vermeyeceklerdir. Küçük hesaplar yapıp asla yanlış yapmayacaklardır. Bunun aksini yaparlarsa bizim partimizde onların yeri olamaz olmayacaktır” dedi.

DHA VEYSEL EROL SELÇUK

Bu haber 1174 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım