reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa SELÇUK EFES HABERLERİ 15 A?ustos 2013, 23:54 1054 Görüntüleme

Meryem Ana Evinde Ayin

reklam
reklam

Hazreti Meryemin göğe yükseldiği kabul edilen günün yıl dönümü nedeniyle Selçuktaki Meryem Ana Evinde ayin düzenlendi

Hristiyanlarca Hazreti Meryem'in göğe yükseldiği kabul edilen günün yıl dönümü nedeniyle İzmir'in Selçuk ilçesindeki Meryem Ana Evi'nde ayin düzenlendi.

Bülbül Dağı'ndaki Meryem Ana Evi yanında oluşturulan platformda düzenlenen ayini, İzmir Katolik Kilisesi Başpiskoposu Ruggero Franceschini yönetti. Yerli ve yabancı çok sayıda hristiyanın katıldığı ayini, Meryemana Evi'ne gelen ziyaretçiler de izledi.

İngilizce, İtalyanca ve Türkçe olarak yapılan ayin, İncil, ekmek ve üzümlerin kutsanması ile başladı. Daha sonra İncil'den bölümler okunarak ilahiler söylendi. 

İzmir Katolik Kilisesi Başpiskoposu Ruggero Framaschini, Hazreti Meryem'in bedenen ve ruhen göğe alınması nedeniyle bugün anıldığını belirterek "Meryem yeryüzündeki yaşamının sonunda bedeni ve ruhu ile buradan göğe alınmıştır. Bu bizim için bir bayramdır" dedi.

Ayine katılanlar mum yakıp, dileklerin yazılı olduğu kağıtları panoya astı.

Bu haber 1054 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım