reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa SELÇUK EFES HABERLERİ 05 A?ustos 2013, 13:31 1243 Görüntüleme

SELÇUK TİCARET ODASININ İFTAR YEMEĞİNDE BÜYÜK BİR KAYNAŞMA OLDU.

reklam
reklam

SELÇUK TİCARET ODASININ YENİ SEÇİLEN YÖNETİMİ, Pamucaktaki Sürmeli otelde İftar yemeği verdi.

Üyelerinin yanı sıra davetli olan siyasi partililer İlçe Kaymakamı Ayhan boyacı ve bazı bürokratlar katıldılar. Yemek arasında konuşan Oda Başkanı Koray YOLCU” bildiğiniz gibi seçimleri geride bıraktık. Bembeyaz bir sayfa açarak göreve başladık. “BİRLİKTE DAHA GÜÇLÜYÜZ” Sloganını kendimize ilke edindik. Hepimiz bir gemideyiz. Selçuk ticaret hayatına yeni bir soluk getirmek ve dinamizm kazandırmak için kolları sıvadık. Bu gece de iftar yemeğinde bu güzel birlikteliği sağlamaını mutluluğunu yaşıyoruz “ dedi.

İlçe Kaymakamı Ayhan BOYACIDA” hepinizi sevgi ve saygı ile selamlıyorum. Böyle güzel ve anlamlı bir gecedeki yemekte sizleri bir arada görmek beni çok mutlu etti. Oda görevlilerine teşekkür ediyorum. Afiyet olsun “ dedi.

DHA VEYSEL EROL SELÇUK

 efesin efesi selcuk ticaret odası iftar yemeği

Bu haber 1243 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım