reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa SELÇUK EFES HABERLERİ 05 A?ustos 2013, 13:23 1061 Görüntüleme

İşçi Partisinin imza masası

reklam
reklam

İşçi Partisi Selçuk İlçe Örgütünün Silivri tutsaklarına dayanışma amaçlı kurduğu imza masası 6 gün boyunca yurttaşlar ile buluştu

       İşçi Partisi Selçuk İlçe Örgütü kurduğu imza masasında “Anayasa Mahkemesi kararı uygulansın, yurtseverler serbest bırakılsın” kampanyasını yürüttü. 6 gün süresince parti üyelerinin kararlılıkla sürdürdüğü kampanya sırasında Selçuk ilçesinden Silivri Ergenekon davası karar duruşmasına katılmak isteyenlerin listesi yapıldı. İmza masasının altıncı ve son günü olsa da 04 Ağustos 2013 pazar günü saat 20.00’da Selçuk Devlet Hastanesi karşısından hareket edecek Silivri otobüslerine kayıtların devam edeceğini söyleyen parti yöneticileri bütün yurttaşları bu önemli ve tarihi süreçte görev almaya çağırdılar.

DHA
Veysel EROL


Bu haber 1061 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım