reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa SELÇUK EFES HABERLERİ 17 Temmuz 2013, 18:47 1029 Görüntüleme

31 ENGELLİ KATILIMCI VE BERABERİNDEKİLER EFESİ ZİYARET ETTİLER

reklam
reklam

SEFERİHİSAR SEGADER DERNEĞİNİN KONUĞU OLAN 9 ÜLKEDEN 31 ENGELLİ KATILIMCI VE BERABERİNDEKİLER EFESİ ZİYARET ETTİLER.EFES E HAYRAN KALAN ENGELLİLER. TEK KELİME İLE MUHTEŞEM DEDİLER.

           Seferihisar (SEGADER) engelliler korumaya muhtaçlar alternatif su sporları derneğinin 9 ülkeden 31 katılımcı ile gerçekleştirdiği 12-18 temmuz tarihleri arasındaki organizasyona katılan konuklar selçuka gelerek şirince köyünü, selçuku ve Efes antik kentini gezdiler. Efesi gören konuk katılımcılar. Hayran kaldılar. Tek kelime ile harika dediler.

          Dernek sekreteri Mehmet AKTEKİN organizasyon ile ilgili şunları söyledi.”  Bu organizasyonda 9 ülkeden bizim gibi deneklerle işbirliği içerisindeyiz. Bunu bir Avrupa birliği projesi olarak yapıyoruz. Amacımız kültürel paylaşım. Her engelli farklı ülkede yaşıyor. Farklı içerikli yaşam şekilleri var. Sıkıntıları var. Ortak çözüm noktaları arıyoruz. Bizim burada su altında tüplü dalışlar yapabiliyorlar. Bu dalışların fiz yo terapi tedavisi etkisi yaptığı saptanmış bir gerçektir. Olta ile balık avcılığı,  Türk Kültürünü içeren kültürel eğlenceler yapıyoruz. Çevre gezileri yapıyoruz. İşte Selçuk ve Efes gezimiz bunlardan İlki.
Önümüzdeki yıl ve gelecek yıllarda tecrübe kazandıkça daha başarılı organizasyonlara imza atacağımıza inanıyorum .” dedi.

DHA VEYSEL EROL SELÇUK-ÖZEL

Bu haber 1029 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım