reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa SELÇUK EFES HABERLERİ 15 Temmuz 2013, 23:58 1239 Görüntüleme

Pamucak Üniversitelerin Su Sporları Merkezi Oluyor

reklam
reklam

DENİZ SPORLARI EĞİTİMİ İÇİN BOLU İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİLERİ SELÇUK PAMUCAK SAHİLİNDE DERS GÖRÜYORLAR.

Selçuk Pamucak sahilleri sörfçülerin, katamarancıların,  kanocuların eğitim gördüğü merkez oldu. HER YIL Haziran ve mayıs aylarında Selçuk Pamucak sahilindeki Agua Fantasy otelde konaklayarak,  bu üç dalda eğittim gören Bolu İzzet Baysal Üniversitesi öğrencilerinin  beraberindeki Yardımcı Doçent doktor  Müberra ÇELEBİ BU KONUDA ŞUNLARI SÖYLÜYOR. “ Üniversitelerin seçmeli veya zorunlu dersleri kapsamında yer alan “rüzgâr sörfü, katamaran, kano gibi su sporları, artık Türkiye’de turizm sektöründe de eğitim ortamı olarak yer almaktadır. Özellikle otellerin görünümlerini ve imajlarını da, olumlu bir şekilde etkileyen bu eğitim kamplarına, birçok üniversite öğrencileri katılmaktadır. Özellikle Selçuk-Pamucak mevkiinde yer alan Aqua-Fantasy Oteli, bu kamplara, en az beş yıldır kar amacı düşünmeksizin öncülük yapmaktadır. Türkiye’nin birçok üniversitesi, Aqua-Fantasy su sporları okulundan, uygun fiyata ve kaliteli eğitim almaktadırlar. AquaFantasy’inin başarılı eğitim kadrosuyla, bir haftalık su sporları kamplarında yer alan üniversite öğrencileri, sörf, katamaran ve kano gibi branşları öğrenmekte ve hatta bu alanlarda, lider olarak çalışabilmektedirler.

Üniversitelerden biri olan “Abant İzzet Baysal Üniversitesi”, BESYO öğrencileri, Haziran ayında kampa gelmiş, rüzgâr sörfü, katamaran ve kano eğitimlerini almış ve otelin sahilinde nefis performanslar sergilemişlerdir. Rüzgârda uçarak giden sörfçüleri ve katamaranların yelkenlerinin süzülmelerini izlemek, gerçekten nefis bir duygu…

Selçuk bölgesinin tanıtımına ayrıca katkı sağlayan bu eğitim kampları, öğrencilerin Efes Antik Şehrini tanımalarına ve ziyaret etmelerine de vesile olmaktadır. Sonuç olarak turizm sektöründe, bu tür eğitimleri destekleyen otelleri örnek davranışları için tebrik ediyoruz ve diğer otellerin örnek almalarını diliyoruz.” Dedi.

DHA VEYSEL EROL ÖZEL

Bu haber 1239 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım