reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa SELÇUK EFES HABERLERİ 07 Temmuz 2013, 15:00 1999 Görüntüleme

GEÇEN YIL TANIŞIP BU YIL EVLENDİLER

reklam
reklam

GEÇEN YIL INGILTEREDEN PAMUCAK AGUA FANTASY OTELE TATILE GELDİLER TANIŞTILAR. BU YIL AYNI YERDE DÜĞÜN YAPARAK DÜNYA EVİNE GİRDİLER.


               Noel Buckley Londra’da büyük bir firmanın pazarlama uzmanı, (teknolojik araçlar üreten satan bir firmanın )geçen yıl temmuz ayında Selçuk Pamucaktaki Agua Fantasy otelde tatile gelir. Aynı otelde tatil yapan, lise öğretmeni Sharon Cahir(31) ile Noel BUCKLEY (32) tanışırlar. Arkadaşlıkları İngiltere de de devam eder. Aşka dönüşür.  Yine bu yıl Panmucakta aynı tarihte tatil ve tatilde düğün kararı alırlar. 40 Kişilik aile yakınları ile tatile ve düğün için gelirler.

Aqua Fantasy de Türk usulü düğün yaparlar.

            Noel ve Sharon Buckley çifti Artık ölene dek Türkiye ve Selçuk pamucak agua Fantasy otel bizim anımızda yaşayacak. Fırsat buldukça tatilimizi hep burada yapacağız. Düğünümüzün çekimlerini de bizimle olamayan yakınlarımıza göstereceğiz. Yinede bizimle tatilde olan vatandaşlarımız ve otel yöneticileri ve personel bizimle oldular. Sağ olsunlar “ diyorlar.






DHA VEYSEL EROL ÖZEL

Bu haber 1999 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım