reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa SELÇUK EFES HABERLERİ 07 Temmuz 2013, 14:45 3319 Görüntüleme

EBRU SERTBAY SIKI DURUN GELIYORUM

reklam
reklam

PAMUCAKTA BIRINCILIK HAKKIM YENDI AMA ITALYADA BIRINCI OLACAĞIM DIYOR.


            31 Mayıs tarihinde Selçuk Pamucak otelde, 25.cisi yapılan MİSS MODEL OFF TURKEY 2013 “ yarışmasında dördüncü seçilen 7 numara ile yarışan Bursalı voleybol oyuncusu ve çalıştırıcı Ebru SERTBAY,  başarıya ilk adımını attığı Aqua Fantasy oteli ziyaret etti. Orada yarışma günlerinin anısını tekrar yaşadı.


           Ben yarışmaya çok zor şartlarda girdim. En büyük desteği Tuğba ÖZAY dan gördüm diyen Ebru SERTBAY şöyle devam etti. “Agua Fantasy ve 31 Mayıs tarihi benim için anı olacak hep. Şunu iddia ile söylüyorum hem İtalyanlara hem bizimkilere “ SIKI DURUN BEN GELİYORUM” İtalya’da, YAPILACAK OLAN  MSS MOTORS ULUSLAR ARASI 2013 GÜZELLİK YARIŞMASINDA başarıyı yakalayacağım. Birincilik benim diyorum. Bizimkilere de sağlam ve emin adımlarla zirveye ulaşacağım diyorum. Atları çok severim. Yarışma günleri burada ata binememiştim. O uhdemde bu gün burada gerçekleştirdim.  Agua Fantasy Yönetim Kurulu başkanı Rumi DOĞAY ve Genel müdür Haluk ALAY beye tekrar teşekkür ediyorum burası geleceğimde hep tatil yerim olacak “ dedi.


DHA VEYSEL EROL ÖZEL

Bu haber 3319 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım