reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa SELÇUK EFES HABERLERİ 26 Haziran 2013, 01:41 1280 Görüntüleme

ATLI JANDARMA EFESTE

reklam
reklam

ATLI JANDARMA EFESTE GÖREVE BAŞLADI. ATLI JANDARMALAR TURİSTLERİN İLGİSİNİ ÇEKTİ. BOL BOL FOTO ÇEKİLDİLER.

İzmir İl Jandarma komutanlığı, Selçuk, Seferihisar ve Menderes ilçelerinde turistik bölgelerde atlı jandarma devriyesi oluşturdu. Ordunun gemlik harasında yetiştirilen, asayiş atları ile  (Serap-Özgür-Onur adındaki atlar)Haftanın belirli günlerinde Efes’te, Pamucakta devriye görevi yapacaklar. Daha sonra menderes ve Seferihisar ilçelerinde aynı göreve devam edecekler.

İzmir jandarma alay komutanı Kurmay Albay Fikret KAHRAMANDA Efes’teki atlı jandarmaları göreve başlatmak için geldi. Ülke çapında 50 atlı jandarma asayiş ekibi oluşturulduğunu, bunların turistik bölgelere dağıtıldığını. Söyleyerek şöyle devam etti. İlimizin üç ilçesinde Cumartesi Pazar günleri deniz sahillerinde olacaklar. Hafta içi Efes örenb yerinde olacaklar. Ayrıca Bu üç ilçemizi birbirine bağlayan karayolu üzerindeki önemli kavşaklara mobesa kamera koydurduklarını bunun da çok yararını gördüklerini söyledi.

DHA VEYSEL EROL

 

 

Bu haber 1280 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım