reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa SELÇUK EFES HABERLERİ 17 Haziran 2013, 02:41 1568 Görüntüleme

SELÇUK TİCARET ODASI SEÇİMİNİ BEYAZ LİSTE YENİLİKÇİ GURUP KAZANDI

reklam
reklam

KULLANILAN GEÇERLİ OLAN 404 OYUN 223 ÜNÜ ALDILAR.YÖNETİMDEKİ BAŞKAN CUMHUR YELKENİN GURUBU SEÇİMİ,165 OY ALARAK, 58 OY FARKLA KAYBETTİ.


              Selçuk ticaret odası seçimi iki ay önceden derinden ve sessiz çalışmalarla devam ede gelerek bu gün yapıldı. 530 üyenin kayıtlı olduğu seçimlere üç gurup katıldı.  Genç iş adamlarından oluşan, liderliğini Koray yolcunun yaptığı Beyaz  liste yenilikçi gurup, başkanlık görevine devam etmekte olan Cumhur yelkenin mavi gurubu, Daha önce Oda başkanlığı yapmış olan Bayram Boz demirin pembe gurubu.  Geçerli olarak kullanılan 404 oyun 223 ünün beyaz yenilikçi gurup alarak seçimin galibi çıktı. Mevcut yönetimde olan mavi gurup 165 oy aldı. Pembe gurupta 16 oy aldı. Seçim güzel ve sakin geçti.
 Ticaret odası başkanlığına Koray YOLCUNUN getirilmesi bekleniyor.



DHA VEYSEL EROL SELÇUK

Bu haber 1568 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım