reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa SELÇUK EFES HABERLERİ 06 Haziran 2013, 22:07 1132 Görüntüleme

Selçuk Polisi Hırsızın Birini Yakaladı Diğerini Kaçırdı

reklam
reklam

Polise gelen bir ihbar üzerine, Atatürk mahallesi 1077 sokak üzerinde şüpheli iki şahsın dolaştığının bildirilmesi üzerine, olay mahalline süratle intikal eden polis iki şahsı görür...

Kontrol etmek isteyince, şüpheli şahıslar ellerinde bulunan poşeti yere atarak hızla koşarak kaçar. arkalarından yapılan takipte kaçan şahıslardan birinin daha önceden ilçemizde hırsızlık olayına karışan Y.H olduğunun tespit edildiği, dur ihtarı yapılmasına karşın  şüphelilerin durmayarak kaçtıkları, bu esnada şüphelilerin kaçtığı sokaktan hırsızlık ihbarının geldiği, kaçan şahısların  tarla içerisine girerek meyve bahçeleri arasından mezarlığın arkasına doğru kaçtıkları görülerek Yedi uyuyanlar ve mezarlık arkasında sıkı takip ve kovalamaca neticesinde, kaçan şahıslardan olan M.F. İ (20) isimli şahıs Meryem ana kavşağı yakınında meyve bahçesi içerisinde kıskıvrak  yakalanmasına müteakiben, yapılan üst aramasında ziynet eşyaları elde edilmiş, şahısların attıkları poşet içerisinden ise laptop, tablet bilgisayar, tornavida ve kurbacık anahtarı elde edildiği, elde edilen bilgisayar ve ziynet eşyalarının müştekiye gösterildiğinde kendisinin evinden çalınan eşyaları olduğunu tespit ettiğinden çalınan eşyaları kendisine teslim edilmiştir.

Yakalanan M.F. İ gözaltına alınmış,  çıkartıldığı mahkemece tutuklanarak İzmir Buca Cezaevine teslim edilmiştir. Olaya müteakiben kaçan Y.H isimli şüphelinin yakalanmasına yönelik araştırmaların devam etmektedir.

selçukta huzur ve güvenin sağlanmasına yönelik çalışmalar, tüm ekiplerce sürdürülmektedir.

DHA VEYSEL EROL SELÇUK

Bu haber 1132 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım