reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa SELÇUK EFES HABERLERİ 06 Haziran 2013, 21:02 1092 Görüntüleme

Avusturyalı Ressamlar Pamucakta

reklam
reklam

AVUSTURYALI RESSAMLAR. TÜRKİYEDE YAPTIKLARI RESİMLERİNİ PAMUCAK TURCU KAMPİNGDE SERGİLEDİLER. SERGİYE SELÇUKTAN KUŞADASINDAN 200 KİŞİ KATILDI.

Selçuk sultaniye köyünde yaşayan ressam, seramik sanatçısı Brigitta EDLER’ i Avusturya’dan, ziyarete gelen ressam arkadaşları Muğla ve aydın illerindeki tarihi ve doğal yerleri gezerek oraların karışık teknik yağlı boya tuval üzerine yaptıkları resimleri ve Türkiye’de öğrendikleri ebru ları Turcu kampingde sergilediler.

Ressam Sylvia AİCHİNGER, Christian ASPERMAYR, Brigitta EDLER, Melitta FRÜST, Renata MORAN nın resim sergisine selçuktan ve kuş Adasından 200 civarında meraklı katıldılar.

Avusturyalı ressamlar, bu kadar ilgi ve sevgi göreceğimizi ummuyorduk. Çok şaşırdık ve mutlu olduk. Bu sergiyi Avusturyada da açıp, burada yaşadığımız güzellikleri ve gördüğümüz ilgiyi anlatacağız dediler.

DHA VEYSEL EROL SELÇUK

Bu haber 1092 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım