reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa SELÇUK EFES HABERLERİ 06 Haziran 2013, 02:08 1018 Görüntüleme

Tatca Havacılık Festivalı 2013 - Selçuk Efes

reklam
reklam

9 Haziran 2013 Pazar günü Selçuk Efes havalimanında THTK Derneği aracılığıyla gerçekleşecek olan Efes 2013 festivaline havacılığına gönül veren herkes davetlidir.

Tatca Havacılık Festivalı'nın Amacı

Her yıl Türk Hava Sahası’nı kullanan bir milyondan fazla uçak trafiğini uluslararası standartlarda güvenli , süratli bir şekilde yöneten hava trafik kontrolörlerinin havacılık sektörümüze yaptıkları büyük katkıyı anlatmak ; havacılığın seyahat ya da askeri amaçlar dışında çokta keyifli olan yanlarını-bilinmeyenlerini halkla paylaşmak , çocuklarımıza havacılık sevgisini aşılayarak gelecek hayallerinde farklı pencereler açabilmek , İzmir’e Derneğimizin ev sahipliğinde nice yıllar sürmesini arzu ettiğimiz bir festival hediye etmek amaçlanmaktadır .

Tatca Havacılık Festivali 2013 ile ilgili birde tanıtım filmi mevcut.



Bu haber 1018 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım