reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa SELÇUK EFES HABERLERİ 01 Haziran 2013, 23:26 1330 Görüntüleme

Selçuk ta Gezi Parkı Protestosu

reklam
reklam

sadece kulantan kulağa medyasıyla duyurulan miting yoğun katılım sağladı.

Selçuk İstasyon Meydanı'nda saat 19.00'de toplanan vatandaşlar,  'Hükümet istifa', 'Her yer Taksim, her yer direniş', şerefine Tayyip ve 'Bu bir uyanıştır' yazılı pankartlar açıp, hükümet alehine slogan attılar.

         Yüzlerce kişinin katıldığı gösteride konuşan Eğitim Sen Selçuk Şube Başkanı Haluk ERBİL, "Bizler, yurt severler, ilericiler, demokratlar devrimciler olarak Taksim Gezi Parkı'nda beş gündür devam eden direnişe destek olmak için İstasyon Meydanı'ndayız. Yeşilin yok edilmesine, Küçük Menderesin zehir akıtmasına,derelerin kurutulmasına, Onarılmaz çevre felaketlerine nükleer santrallere karşı oludumuzu belirtmek için buralardayız. Hayatımızın her anına karışmaya başlayan Akp baskısana boyun eğmeyeceğiz" dedi.Basın açıklamasından sonra kalabalık 15 dakika oturma eğlemi yaptu grup 400 metre mesafedeki Atatürk Anıtına sloganlarla Yürüyerek Burada İstiklal Marşı okudu ardından yürüyüşe son verildi.

Bu haber 1330 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım