reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa SELÇUK EFES HABERLERİ 01 Haziran 2013, 17:37 1916 Görüntüleme

MISS MODEL OF TURKEY 2013

reklam
reklam

SELÇUK PAMUCAKTA AQUA FANTASY OTELDE SEÇİLDİ.
YARIŞMANIN KRALİÇESİ 22 NO İLE YARIŞAN SEVİNÇ MEŞE OLDU

Bu yıl 25.cisi gerçekleştirilen  “Miss Model of Turkey Yarışması  “ SELÇUK PAMUCAK Aqua Fantasy Otel”de yapıldı.. Birbirinden ünlü sanatçılar “Tuğba Özay”, “Nez”, “Meliha Sunal”, “Altay” “Aslı Kökçe”, “Altuğ Dilmaç” hem Jüri Üyeliği yaptılar. hem de sahneye çıktılar.. Miss Model of the Turkey & World Organizasyon Komitesi Başkanı “Çevik Süha Alpaylı” yarışma öncesi yaptığı konuşmada” Bu yarışma Türkiye’nin en ciddi ve güvenilir Mankenlik Yarışması olduğunu belirterek “bizlere kapılarını açan her türlü desteği sağlayan “Aqua Fantasy Otel” Yönetim kurulu başkanı Rumi DOĞAY’a teşekkür ederiz. Aynı zamanda Jüri Üyeliği yapacak olan Rumi DOĞAY ve ekibi bu yarışmanın en güzel şekilde yapılması için her türlü desteği sağladı” dedi

 

Yarışmanın sunuculuğunu Zafer ve aslı yaptılar. Yarışmacılar bikiniler ve çeşitli kıyafetlerle şov yaptılar. Önce ilk on ikiye giren yarışmacılar seçildi. Daha sonra ilk beşe giren ve kraliçe seçimi yapıldı.

26 GÜZELİN KATILDIĞI YARIŞMADA BÜYÜK HEYACAN YAŞANDI.  YARIŞMANIN 22 NOLU GÜZELİ Sev inç MEŞE kraliçe oldu. Türkiye’yi Çindeki mankenler yarışında temsil etmeye hak kazandı. İkinciliğe,  Hande OGUZ, üçüncülüğe, Bircan birinci. Dördüncülüğe Sahra IŞIK.  Beşinci. Ebru SERTBAY seçildiler.

Aqua Fantasy güzeli Şiir YOLAÇAN olurken,  Bikini güzeli Burcu GEYİK, En iyi arkadaş güzeli Ezgi SUZANBIYIKOĞLU.En fotojenik güzel ise Gökçe ÜSTÜN,En yetenekli kız da Ezgi YÜRÜMEZ,Basın güzelide  Özge YÜKSEL seçildi.

Güzeller ödüllerini Süha ÇEVİK ALPAYLIDAN, AGUA Fantasy yönetim kurulu başkanı Rumi Doğay dan ve juri üyelerinin elinden aldılar.

 

 

 

 

 DHA VEYSEL EROL SELÇUK-LATİF SANSÜR.

Bu haber 1916 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım