reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa SELÇUK EFES HABERLERİ 16 Mayys 2013, 10:53 1470 Görüntüleme

KASA HIRSIZLARI SELÇUK POLİSİNCE YAKALANDILAR

reklam
reklam

30.Nisan günü selçukta bir kasayı soyan hırsızlıkla ilgili Selçuk ilçe emniyet müdürlüğü polislerinin sıkı çalışması sonucunda olayda kullanıldığı tespit edilen 35TK. ..

            30.Nisan günü selçukta bir kasayı soyan hırsızlıkla ilgili Selçuk ilçe emniyet müdürlüğü polislerinin sıkı çalışması sonucunda olayda kullanıldığı tespit edilen 35TK. ..  Plaka sayılı araçtan yola çıkılarak, araç ile ilgili yapılan çalışmalarda aracı M.K( 24) isimli şahsın Torbalı ilçesinden kiralandığı, şahsın Ödemiş ilçesinde ikamet ettiği tespit edilmiştir.

Olayla ilgili yapılan istihbarı çalışmalarda olay günü araç içerisinde M.K(24), S.E( 16) ve M.Ç(27) isimli şahısların da olduğu anlaşılmış, şahıslar ile ilgili gerekli araştırmalar yapılarak 14.05.2013 günü saat:08:00 da Selçuk ta bir (1) , Torbalı ilçesinde dört(4) ve Ödemiş ilçesinde bir(1) olmak üzere toplam 6 adrese eş zamanlı operasyon yapılarak, M.K(24), M.Ç(27), S.E(16), S.A(21), S.Ç(15), A.T(38), A.Ç(23) ve R.E(20)  isimli şahıslar yakalanmışlardır.

Şahısların işyerlerinde ve ikametlerinden yapılan aramalar neticesinde; bir miktar altın, bir miktar para ve çelik kasaya ait parçalar ele geçirilmiş, ele geçirilen malzemelere tahkikata esas olmak üzere savcılık talimatı ile el konulmuştur.

Yapılan operasyon kapsamında 8 şahıs yakalanmış, bunlardan 3 şahıs tutuklama talebiyle savcılıkça mahkemeye sevk edilmişlerdir.

Operasyon kapsamında Selçuk Emniyet Müdürlüğü sorumluluk alanı içerisinde meydana gelen 1 Evden Hırsızlık ve 1 İşyerinden Kasa Hırsızlığı olayı, Bayındır Emniyet Müdürlüğü sorumluluk alanı içerisinde meydana gelen 5 Evden Hırsızlık olayı ve Torbalı Emniyet Müdürlüğü sorumluluk alanı içerisinde meydana gelen 3 Evden Hırsızlık olayı toplam 10 olay aydınlatılmıştır.

         DHA VEYSEL EROL SELÇUK

Bu haber 1470 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım