reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa SELÇUK EFES HABERLERİ 02 Mayys 2013, 12:03 1315 Görüntüleme

Aqua Fantasyda Hollanda Kral ve Kraliçesi

reklam
reklam

YENİ HOLLANDA KRALI ALEXANDR KRALİÇE BEATRİXTEN GÖREVİNİ SELÇUK PAMUCAKTAKİ AQUA FANTASY OTELDE DEVRALDI.

 Hollanda’da yeni bir atılım yapıldı. Kraliçelerin görevine son verildi. Yerine kral atandı. bu olay Selçuk taki pamucak sahilindeki Agua FANTASY otelini de etkiledi.

Agua Fantasy otelin müşterilerinin çoğu Hollandalı olduğu için beş yıldır otelde Hollanda Kraliçesi BEATRİX in doğum günü kutlamaları töreni yapıyorlardı. Bu yıl ki doğum günüde yeni kralın seçilmesine denk gelince, Hollanda’daki törenin benzeri Selçuk Pamucaktaki Agua Fantasy otelde yapıldı.

Agua Fantasy de tatil yapan GEMMA LUCY kraliçe olurken. JAMES JACK TA Kral oldu. Tüm turistlerinde katkıları ile hem kraliçenin doğum günü kutlandı. Yeni kralında göreve başlama günü kutlandı. Özel araba ile minik bisikletli çocuklarla tesisi içinde gezerek sahile inildi. Orada yoğun bir kalabalık eşliğinde Hollandaca şarkılar söylendi oyunlar oynandı. Turistler kral ve kraliçe ile anı fotoğrafları çekildi. Kraliçeye özel pasta yapıldı. Kral ile ikisi pastaya keserek diğerlerine ikram ettiler.

 DHA VEYSEL EROL SELÇUK ÖZEL

Bu haber 1315 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım