reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa SELÇUK EFES HABERLERİ 02 Mayys 2013, 11:55 1619 Görüntüleme

SELÇUKTA TREN KAZASI

reklam
reklam

Selçuktaki tren kazasında bir ölü iki yaralı var.

İzmir’den Denizli istikametine, gitmekte olan Makinist Ali ÇAKICI yönetimindeki 32251 sefer sayılı hızlı tren Selçuk Belevi beldesi sınırları içindeki Koz pınar hemzemin geçitte, ,  Cemalettin YILDIRIM (1987 doğumlu) yönetimindeki 35 TRC 23 plakalı komyanet ile saat 09.10 sıralarında çarpıştı. Kazada yaralanan Cemalettin Yıldırım Selçuk Devlet hastanesinde tedavi altına alınırken, birisi ağır, diğeri hafif yaralı olan çocukları Elif YILDIRIM(5) ve Gazi YILDIRIM(3) Torbalı devlet hastanesine kaldırıldı. Elif yıldırım tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.vefat etti. Yolcu treni olaydan sonra seferine devam etti. Olayla ilgili soruşturma, Selçuk Jandarması tarafından devam ettiriliyor.

Kazanın >Muhtemelen hemzemin geçitteki otomatik bariyer sinyal aletinin çalınması ndan dolayı olduğu tahmin ediliyor. Henüz kesinlik kazanmış değil.

DHA VEYSEL EROL SELÇUK

Bu haber 1619 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım